Jeszcze kilka razy powtórzyłaby ten manewr i mogłaby się pożegnać z siostrami.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Jeszcze kilka razy powtórzyłaby ten manewr i mogłaby się pożegnać z siostrami.
jestem praktycznie przekonany, ze ona nie pierdzi tylko ktos wypuszcza powietrze z balonu.
Czy żaden łom się nie kapnął, że to odgłos z balonika ?
Zresztą wystarczy popatrzeć na reakcje tych dwóch co niby śpią, żeby wiedzieć, że udawane.
No ale ważne, że jest dupa prawda ??
Zresztą wystarczy popatrzeć na reakcje tych dwóch co niby śpią, żeby wiedzieć, że udawane.
No ale ważne, że jest dupa prawda ??
Virdos napisał/a:
Czasami się boje pomyśleć co dziewczyny robią pod czyjąś nieobecność. Wyrwiesz taką na imprezie całujesz itp. ale co ona miała w gębie wcześniej, lub czym dupę podcierała i inne podobne rzeczy. Po takich filmikach za dużo zaczynam się zastanawiać. Jak się pokazuje na takim filmiku to do czego jeszcze jest zdolna?!
To kup sobie lalkę jak trudno Ci pojąć, że kobiety w przerwach w pracy w kuchni jedzą, srają i czasem nawet przy sprzątaniu zdarzy im się pierdnąć. Oddychaj głęboko...to prawda. Kurwa chciałem być romantyczny. A znów wyszło jak wyszło.
Do filmiku: kocha swoje siostry. Widać!
MADAFAKA16 napisał/a:
@up. jak to jest dla ciebie monster pierd to wypierdalaj
Jak nie wyczuwasz ironii w podtekście , sam wypierdalaj!
fake jak chuj nawet nie spały ; nie liczy sie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów