18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
magic14 2010-06-14, 11:35
jestem praktycznie przekonany, ze ona nie pierdzi tylko ktos wypuszcza powietrze z balonu.
Zgłoś
Matuch90 2010-06-14, 12:01
Czy żaden łom się nie kapnął, że to odgłos z balonika ?
Zresztą wystarczy popatrzeć na reakcje tych dwóch co niby śpią, żeby wiedzieć, że udawane.
No ale ważne, że jest dupa prawda ??
Zgłoś
axtxn 2010-06-14, 18:05
plugnplay napisał/a:

jebany slon

Racja, lepsze te co imie kończy sie na jpg
Zgłoś
Isentor 2010-06-14, 21:57
Virdos napisał/a:

Czasami się boje pomyśleć co dziewczyny robią pod czyjąś nieobecność. Wyrwiesz taką na imprezie całujesz itp. ale co ona miała w gębie wcześniej, lub czym dupę podcierała i inne podobne rzeczy. Po takich filmikach za dużo zaczynam się zastanawiać. Jak się pokazuje na takim filmiku to do czego jeszcze jest zdolna?!

To kup sobie lalkę jak trudno Ci pojąć, że kobiety w przerwach w pracy w kuchni jedzą, srają i czasem nawet przy sprzątaniu zdarzy im się pierdnąć. Oddychaj głęboko...to prawda. Kurwa chciałem być romantyczny. A znów wyszło jak wyszło.

Do filmiku: kocha swoje siostry. Widać!
Zgłoś
Basika063 2010-06-15, 15:50
MADAFAKA16 napisał/a:

@up. jak to jest dla ciebie monster pierd to wypierdalaj

Jak nie wyczuwasz ironii w podtekście , sam wypierdalaj!
Zgłoś
Lashlo 2010-06-15, 16:26
A może zamkniecie już ryje i powymieniacie się uprzejmościami na PW?
Zgłoś
dupaCyckDupa 2010-06-16, 3:11
fake jak chuj nawet nie spały ; nie liczy sie
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów