18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
taxus25 2012-09-08, 22:10
jak by tego bylo malo to sie jajko rozjebalo
Zgłoś
sobek08 2012-09-08, 22:26
hujowe jajka:D
Zgłoś
a................0 2012-09-08, 22:35
0patryk0 napisał/a:

Żałosne! tak słabe, że żal!!!!!!!! a największa zwała z tych butelek ustawionych dla popisu!!!!! pewnie wujek mu w prezencie na imieniny dał butelczyny! ŚMIECH NA SALI!!!!

ty tak poważnie?
Zgłoś
darkoo 2012-09-08, 22:37 3
Komentarz trzymający w napięciu i te efekty specjalne. Lepsze niż ostatnio docinek "Ojca Mateusza".
Zgłoś
kamild 2012-09-08, 23:12 8
Haha, ale mnie nabrał - przez chwilę myślałem że się mu uda
Zgłoś
Edek Łomiarz 2012-09-08, 23:49 2
A tam się czepiacie...
Zajebiste!
Dawno się tak nie uśmiałem
Zgłoś
simek147666 2012-09-09, 0:01
Zajebiste, pośmiałem się
Zgłoś
pokson 2012-09-09, 1:41
Wstawiający ma poczucie humoru nie powiem
Szacunek
Zgłoś
CzłowiekDepresja 2012-09-09, 2:42 1
Ja do dziś dnia nie widziałem nigdzie białych jaj, kurwa skąd wy je bierzecie?
Zgłoś
xiontZ 2012-09-09, 3:48 2
A da się to zrobić ze szklana butelka?

Szukam chętnych do założenia zespołu. Londyn. Więcej na PW.
Zgłoś
McMenel 2012-09-09, 8:50
Kto przy zdrowych zmysłach pije te szczyny zwane Johny Walkerem. Toż to Ballentines jest o kilka klas lepszy. Zresztą sądząc po buractwie to debil pije jeszcze z colą... Kurwa powinni takich kastrować aby nie przekazali swoich zjebanych genów potomności.
Zgłoś
Lumpy1 2012-09-09, 11:56 1
dawno takiej zlewy nie miałem....
"No i się kurwa rozjebało"

tnij.org/freee50
POKER TO NIE HAZARD I CHUJ!!
Zgłoś
8................8 2012-09-09, 16:38
I 60 groszy w pizdu. I cały misterny plan też w pizdu.
Zgłoś
gucioster 2012-09-09, 18:29
McMenel napisał/a:

Kto przy zdrowych zmysłach pije te szczyny zwane Johny Walkerem. Toż to Ballentines jest o kilka klas lepszy. Zresztą sądząc po buractwie to debil pije jeszcze z colą... Kurwa powinni takich kastrować aby nie przekazali swoich zjebanych genów potomności.

Wolę żeby ktoś pił Johny'ego Walkera niż pisał takie zjebane komentarze.
Zgłoś
Koivu 2012-09-09, 21:44
DEADmanPL napisał/a:

Ku*wa dokładnie xD Siedze cały czas taki zamulony i patrze jak jakis typ rozdziela żółtko od białka i nagle "i sie kurwa jajko rozjebało" Nie wiem czemu ale napad śmiechu na 5 minut miałem xD PIWO

Kolego ale nie spojluj
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów