📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
0patryk0 napisał/a:
Żałosne! tak słabe, że żal!!!!!!!! a największa zwała z tych butelek ustawionych dla popisu!!!!! pewnie wujek mu w prezencie na imieniny dał butelczyny! ŚMIECH NA SALI!!!!
ty tak poważnie?
Komentarz trzymający w napięciu i te efekty specjalne. Lepsze niż ostatnio docinek "Ojca Mateusza".
Zajebiste, pośmiałem się
Ja do dziś dnia nie widziałem nigdzie białych jaj, kurwa skąd wy je bierzecie?
A da się to zrobić ze szklana butelka?
Kto przy zdrowych zmysłach pije te szczyny zwane Johny Walkerem. Toż to Ballentines jest o kilka klas lepszy. Zresztą sądząc po buractwie to debil pije jeszcze z colą... Kurwa powinni takich kastrować aby nie przekazali swoich zjebanych genów potomności.
dawno takiej zlewy nie miałem....
"No i się kurwa rozjebało"
"No i się kurwa rozjebało"
I 60 groszy w pizdu. I cały misterny plan też w pizdu.
McMenel napisał/a:
Kto przy zdrowych zmysłach pije te szczyny zwane Johny Walkerem. Toż to Ballentines jest o kilka klas lepszy. Zresztą sądząc po buractwie to debil pije jeszcze z colą... Kurwa powinni takich kastrować aby nie przekazali swoich zjebanych genów potomności.
Wolę żeby ktoś pił Johny'ego Walkera niż pisał takie zjebane komentarze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów