Najprostszy sposób
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To chyba już lepiej by było jak nie umie normalnie oddzielić ,jakby wziął dużą łyżkę i odłowił żółtko .
McMenel napisał/a:
Kto przy zdrowych zmysłach pije te szczyny zwane Johny Walkerem. Toż to Ballentines jest o kilka klas lepszy. Zresztą sądząc po buractwie to debil pije jeszcze z colą... Kurwa powinni takich kastrować aby nie przekazali swoich zjebanych genów potomności.
Przyjrzyj się butelce - widzisz czerwone emblematy? Nie.
Sprawdź sobie lepiej co to za Walker zamiast pieprzyć farmazony. Może Ci nie smakować bo pijesz na czysto a walker jest ostry i wyrazisty. Jeśli dla Ciebie to świadczy o niskiej jakości to polecam cytrynówkę.
xiontZ napisał/a:
A da się to zrobić ze szklana butelka?
konkretnie TEN trik to można nawet skarpetką zrobić
McMenel napisał/a:
Kto przy zdrowych zmysłach pije te szczyny zwane Johny Walkerem. Toż to Ballentines jest o kilka klas lepszy. Zresztą sądząc po buractwie to debil pije jeszcze z colą... Kurwa powinni takich kastrować aby nie przekazali swoich zjebanych genów potomności.
Sądząc po Twoim nicku, wnioskuje:
Duże doświadczenie, ale nie w piciu Whisky, tylko jaboli z kolegami w obsranych gaciach pod sklepem...
Z dupy ptaków
CzłowiekDepresja napisał/a:
Ja do dziś dnia nie widziałem nigdzie białych jaj, kurwa skąd wy je bierzecie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów