📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
No i ? Że to nie on wygrał? Ale krzyknął że niby to on ?? Czy mnie w chuja robią?
@up
Ty tak na serio?
Ty tak na serio?
jabadabaryba napisał/a:
@up
Ty tak na serio?
Aaa już wiem,zamówił kebaba i przyszła jego kolej na odebranie zamówienia!! No tak! filmik wylądował na sadolu i dostanie w chuj piw jaki to on dowciapny hehe Kurwa sadol zaczyna się troszku psuć...
W sumie to tak ni chuj mnie to nie śmieszy. Jestem jedyny?
humor sytuacyjny zapewne. mielismy lepsza sytuacje w tychach na festiwalu im Rysia Riedla. na zarcie (tez na numerki) czekalo sie po godzine czasu. wkoncu kobieta krzyczy 96. cisza 96! cisza.... 96!!!! a z konca jadlodajni przepitym glosem: juz nie chce!!!
Takie coś niestety bawi tylko na żywo. Opowiedziane lub obejrzane traci :/
Plaża na Kamionkach?
@smutasy wyżej, a jest coś co was rozbawi? jeżeli nawet lekko się nie uśmiechnęliście to zazdroszczę wam życia
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów