📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Naszczać, nasrać, kwasu nalać.. co za kurewskie zachowanie, juz mi szkoda osob w waszym otoczeniu
Co jest kurwa! Koleś sam sobie wychlewa sok i jeszcze się za to karze?
"Zawsze można też sfingować własną śmierć, żeby przestraszyć kumpli. Ale uważajcie, to niebezpieczny trik."
xxSekiPlxx napisał/a:
Co jest kurwa! Koleś sam sobie wychlewa sok i jeszcze się za to karze?
czy Ty serio jesteś aż takim idiotą?
gościu prowadzący program pokazuje jak się zemścić na kimś za wychlewanie soku z kartonu a pozniej sam z niego pije zeby Ci pokazac jak to bedzie wygladac z jego perspektywy...
hehe pamietam ten program. Jeden ze śmieszniejszych programów na starym "music tv"
Ryan Dunn. Jak dla mnie to człowiek legenda, za dużo jackassa i tym podobnych programów się naoglądałem.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów