📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Widziałem to już 3 razy. Kilka lat temu na MTV, godzinę temu na JM a teraz tutaj. Piwa nie będzie.
Szkoda , że w dniu wypadku nie pił soku
Tylko szkoda jak będzie ktoś chciał nalać do szklanki i wszystko pójdzie w pizdu wokół, a do niej nie.
xczyzux napisał/a:
Tylko szkoda jak będzie ktoś chciał nalać do szklanki i wszystko pójdzie w pizdu wokół, a do niej nie.
popieram, dlatego lepiej byłoby nasrać do kartonika
słaby troll.
www.facebook.com/hipknowshop
Dlatego jest napisane "Jak dać nauczkę współlokatorowi, który pije prosto z kartonu". Jak widać, czytanie ze zrozumieniem może być za trudne
Zawsze chciałem by koledze pokuj odjebał Gość mial cos co sprawiało ze fajnie sie go ogladalo..
Chłopaki! to jest baba z brodą. Pamiętacie zapaleńca?
Ryan Dunn - Pure evil
Niech mu ziemia lekką będzie. RIP Zach Galifianakis. Świetna rola Kac vegas
nie łatwiej naszczać?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów