Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To się nazywa 'olać ciepłym moczem'- gliniarz skakał jak poparzony

10 lat mu za to dadzą, bo przecież policjant prawie umarł..

to jest z takiego programu na mtv posterunek san reno czy cos takiego.. komedia taka

On powinien zostać tancerzem a nie policjantem.
EDIT: Może to zabrzmi głupio i idiotycznie, ale zapętlajcie sobie film w odpowiednich momentach i wyjdzie z tego zajebisty taniec.
EDIT: Może to zabrzmi głupio i idiotycznie, ale zapętlajcie sobie film w odpowiednich momentach i wyjdzie z tego zajebisty taniec.

Jeb*ać Policję!! Kur*y jeba*e !! Tak się postępuje z psami !!.... Nie no taka gadka to zbyt duży debilizm nawet jak dla mnie ;]
Clawer
Ty i policja stosunek miedzy wami jest prosty ty ich jebiesz i p🤬lisz a oni mogą cie zainstalować tam gdzie bedziesz j🤬y p🤬lony c🤬lony . Zastanowiłeś się chociaż przez chwile co by było gdyby ich nie było ?
Strasznie się zapętliłem sorki.
Ty i policja stosunek miedzy wami jest prosty ty ich jebiesz i p🤬lisz a oni mogą cie zainstalować tam gdzie bedziesz j🤬y p🤬lony c🤬lony . Zastanowiłeś się chociaż przez chwile co by było gdyby ich nie było ?
Strasznie się zapętliłem sorki.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie