Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dzieki
Sekundę później padła bramka. Gdyby nie Boguski to by jej nie było... tak więc
Obrazek
jakby Boguski nie spierdolił chyba najłatwiejszej piłki jaką w życiu widziałem to sam miałby bramkę, a tak koleś z Wisły(to chyba Brożek był, ale mogę sie mylić) musiał ratować sytuacje dobijając ją
najlepsze jest to, że tacy "piłkarze" zarabiają krocie, podczas gdy większość z nas by to strzeliła, ale nas nikt nie zatrudni w klubie :/
Założę się że jednak 'większość' by do tej piłki nawet nie doszła. Masz kilka powtórek więc widać wyraźnie że bramkarz i obrońca byli zdecydowanie bliżej piłki. Boguski wystartował zza bramki i z impetem dopadł do niej, ratując tak naprawdę tę sytuację i gdyby nie on to gola (który został wycięty) by nie było. A że wygląda to nieco groteskowo to, no cóż, tępa gawiedź ma pożywkę.
Była po tej akcji bramka? Była, więc na chuj drążyć temat. Poza tym, można było by szydzić gdyby nikt tego później nie dobił do bramki. Po drugie jak każdy chu* jeden z drugim myśli, że tak łatwo to było wjebać wbijając się od środka bramki do piłki, i potem jeszcze to wepchnąć przy asyście bramkarza i obrońcy, to powodzenia, polecam samemu spróbować w taki sposób trafić do bramki i to jeszcze zewnętrzną stroną stopy. Nie wyszło mu, zdarza się. Nie jestem fanem Wisły, tylko innego klubu, lecz Boguski i Wisła grają bardzo solidnie, ale dopierdolić się do czegoś trzeba.
Tak kurwa, to było proste i już nie dopierdalaj jakichś mądrości na pół strony.
Tak kurwa, to było proste i już nie dopierdalaj jakichś mądrości na pół strony.
Czekam na filmik z twoim udziałem i pokazanie że proste było wybiegnięcie zza bramkarza i obrońcy, wepchnięcie się między nich i wbicie piłki zewnętrzną stroną stopy do bramki będą wzdłuż linii bramkowej. Jeśli nadal mówisz, że było to proste to czekam kur*a na film, jeśli nie przestań pierdolić.
Jakby mu wyjebał z buta w ryj ale ustrzelił tego jebanego gola to byście mieli sraczkę że kopie leżącego...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów