📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Silverface napisał/a:
Oj tam,oj tam. Jak by co, to ja zapraszam na przeszkolenie z urządzeń użytku domowego itp.
Heh łóżka, stołu, kanapy, krzesła z Ikei
Bez przesady. Każdy z was pewnie przynajmniej raz szedł do kuchni i zapomniał po co. A idę o zakład, że większość z was chociaż raz w życiu miała problem z obsługą pozornie prostego sprzętu.
Ot, zamroczenie. Chciała szybko, nie zauważyła... Żeby z takim gównem od razu na Sadola...
Ot, zamroczenie. Chciała szybko, nie zauważyła... Żeby z takim gównem od razu na Sadola...
Sami, kurwa, nie wiedzieliście z początku co to jest, a każdy/każda pierdoli. Na chuj zrobili taką podstawkę pod żelazko? Co to, stacja ładowania, bo jest bezprzewodowe czy jakaś nagrzewnica?
Elektro-Mech napisał/a:
Sami, kurwa, nie wiedzieliście z początku co to jest, a każdy/każda pierdoli. Na chuj zrobili taką podstawkę pod żelazko? Co to, stacja ładowania, bo jest bezprzewodowe czy jakaś nagrzewnica?
To jest generator pary.
Oczywiście urządzenia takie jak żelazko, pralkę, kuchenkę wynaleźli ci źli patriarchalni mężczyźni, a te puste dzbanki nawet tego obsłużyć nie potrafią, ale na marsze to pierwsze, walczyć za postulatami, których nawet powtórzyć składnie nie potrafią. Nic dziwnego, że karakan rozgrywa w tym krają tą śmieszną opozycję jak chce. same w niej tłuki.
Nie znacie się na laskach. Młoda, zgrabna i chyba ładna - warto by ją przygarnąć i poduczyć. Na ile to rzecz gustu - może być na wakacje albo i na dłużej. Jestem tyle lat po ślubie i widzę że tu jednak warto zaryzykować
Halman dalej spami gownem.
Pomylilo ci sie forum halman, ten filmik miales wrzucic na Polki.pl
Pomylilo ci sie forum halman, ten filmik miales wrzucic na Polki.pl
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów