Nie znałem wcześniej zasady działania tych tzw. "bramek", więc gratuluję tym geniuszom, którzy chcą za NASZE pieniądze to kupić i nas łupić... Troszkę się kurwa zdziwią...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na takich odcinkach powinny stać TIRówki.
Wpadasz w taki odcinek 150km/h szybki lodzik i jedziesz dalej, czas przejazdu się zgadza
Wpadasz w taki odcinek 150km/h szybki lodzik i jedziesz dalej, czas przejazdu się zgadza
i tak sobie wszyscy razem w jednym pędzie przyśpieszają i hamują - pełna solidarność kierowców
Oczywiście że ta "instrukcja" jest o dupę rozbić:
Odcinkowe pomiary prędkości będą odbywać się na długości do 10 km na terenie zabudowanym i 20 km na terenie niezabudowanym. Mają one wyeliminować zjawisko nagłego hamowania przed fotoradarami i przyspieszania tuż po ich minięciu.
Na podstawie czasu przejazdu i przebytej odległości podadzą one średnią prędkość auta na całym odcinku. Jeśli będzie ona zbyt duża kierowca otrzyma mandat. Procedura jest tutaj analogiczna jak w przypadku zdjęć z fotoradarów.
Więcej:http://www.telix.pl/artykul/yanosik--odcinkowy-pomiar-predkosci-3,58014.html
Odcinkowe pomiary prędkości będą odbywać się na długości do 10 km na terenie zabudowanym i 20 km na terenie niezabudowanym. Mają one wyeliminować zjawisko nagłego hamowania przed fotoradarami i przyspieszania tuż po ich minięciu.
Na podstawie czasu przejazdu i przebytej odległości podadzą one średnią prędkość auta na całym odcinku. Jeśli będzie ona zbyt duża kierowca otrzyma mandat. Procedura jest tutaj analogiczna jak w przypadku zdjęć z fotoradarów.
Więcej:http://www.telix.pl/artykul/yanosik--odcinkowy-pomiar-predkosci-3,58014.html
M25, no dłubia dłubia i skonczyc nie moga :/
świąteczny filmik, gościu już zaświecił choinkę na desce rozdzielczej, światła mijania nawet mrugają
hahaha a następny filmik doda jak płaci mandat bo nie był na tyle sprytny żeby załapać że te gówno czas mierzy przejazdu hahahahaha
czemu jeszcze nikt nie napisał że idiota jedzie pod prąd...
tsypki napisał/a:
Dobrze widziałem, że on tak zasuwa na zaciągniętym hamulcu ręcznym czy coś innego mu się świeci?
rubin69 napisał/a:
świeci mu się kontrolka od ręcznego a to dla tego ze ma coś nie halo z samochodem ponieważ świeci się tez kontrolka od silnika
pikpok napisał/a:
On jedzie na ręcznym lol.
Świeci mu się kontrolka od awarii układu hamulcowego. Od ręcznego ma inny symbol.
Tak, jestem ekspertem bo jeżdżę od 4 lat Iveciem gdzie mam niesprawny ABS i EBD
Check nie ma nic do tego i to osobna bajka.
Lepiej siadnać komuś na zderzaku kamera nie zrobi zdjęcia tablicy
@up witam kolegę, również z Iwana
jak odpalam swojego rumpla to mniej kontrolek mi sie świeci niż jemu w czasie jazdy
niewiem czy ktos ma pojecie z polski na czym polegaja te kamery "zolte" nie sa to kamery do pomiaru poredkosci lecz tak zwane kamery poscigowe.... jak sama nazwa wskazuje policja uzywa ich w trakcie poscigu do zlokalizowania sciganego... zas fotoradary wygladaja jak wasze polskie tylko nie sa szare a zolto odblaskowe by je mozna bylo zobaczyc z mili.... ;/ a jazda jaka wam zaprezentowal kierowca jedynie denerwuje wspoluczestnikow ruchu i niejest zbyt bezpieczna... gratuluje debilizmu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów