Nie znałem wcześniej zasady działania tych tzw. "bramek", więc gratuluję tym geniuszom, którzy chcą za NASZE pieniądze to kupić i nas łupić... Troszkę się kurwa zdziwią...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no geniusz kurwa
Przyspiesz, zwolni, przyspiesz, zwolnij. Przypominam, że aby się rozpędzić spala się więcej paliwa.
i ekonomiczna jazda idzie się jebać. No ale kto mieszkając w UK martwi się ceną paliwa?
Taa żeby to było takie proste. A co jak kamery sprawdzają wszystkie samochody ? Cały misterny plan w pizdu.
a to nie jest czasem tak ze te bramki mierzą czas przejazdu pomiedzy nimi?
@up właśnie tak jest, i się chłopina zdziwi jak mu mandaty zaczną przychodzić
cucsoniuss napisał/a:
a to nie jest czasem tak ze te bramki mierzą czas przejazdu pomiedzy nimi?
Oglądałeś i słuchałeś??? Nie rejestrują pojazdów jadących poniżej ograniczenia prędkości...
Gosciu glupoty pierdoli. Jakby kamery lapaly tylko auta jadace "szybciej" to po huj tam odcinkowy pomiar? Zwykly fotoradar moze stac. Kamery lapia wszystko i obliczaja predkosc na podstawie czasu przejazdu miedzy nimi. Tak wiec caly plan wpizdu.
Dobrze widziałem, że on tak zasuwa na zaciągniętym hamulcu ręcznym czy coś innego mu się świeci?
"i ekonomiczna jazda idzie się jebać. No ale kto mieszkając w UK martwi się ceną paliwa? "
Wszyscy sie martwia cena paliwa w UK, procz darmozjadow na zasilku.
Wszyscy sie martwia cena paliwa w UK, procz darmozjadow na zasilku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów