Młody mechanik próbuje otworzyć maske w Reanult..
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy ten filmik ma milion lat? I nie piszę tego celem wypomnienia, że stare czy coś tylko dlatego, że zastanawiam się czy to już drugi taki przypadek
Najstarsi górale zdążyli już zapomnieć ten filmik.
(Fakt, zapomnieliśmy! - dop. najstarsi górale)
(Fakt, zapomnieliśmy! - dop. najstarsi górale)
już widzę jak sadyści, szkolący się na yarisie, dostają na egzaminie pandę lub inne ustrojstwo: "ło jezu i co kurwa teraz, co teraz kurwa??!!!"
yoshi to jest Renault Kangoo
Otworzyć maskę to pikuś ale znaleźć lewarek w Kangoo to już jest sztuka, nie wspomnę o klaksonie czy akumulatorze w Masterze.
hehe kurwa nowy targ do tego gość ma ksywe kowaniec... toż to dzielnica.
kombajnbizon napisał/a:
parafrazując Kowańca: po chuj te bunkry w nowych samochodach? Dlaczego nam tak utrudniają wymienienie filtrów, świec, pasków itp, itd?
żeby Pan Henio w swoim garażyku nie mógł tego zrobić, tylko trzeba się udać do serwisu gdzie odpowiednio skasują za usługę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów