Kompilacja.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Spoko kompilacja
Ale to już było i nie wróci więcej
I choć tyle się zdarzyło
To do przodu wciąż wyrywa głupie serce :
Ale to już było i nie wróci więcej
I choć tyle się zdarzyło
To do przodu wciąż wyrywa głupie serce :
Dobra robota🤘
Co mają we łbach ludzie próbujący ręcznie zatrzymać toczący się krąg betonowy, ciężarówkę albo utrzymać załadowanego widlaka?
Jak widać nic, po chwili to już nawet przeciąg.
to pierwsze, to była na bank kukła.
Oglądałem te filmiki i myślę, że z 5 osób mogło przeżyć. Ale są filmiki gdzie jest więcej niż 1 trup , dlatego statystycznie 120% zgonów na jeden filmik.
Pech pechem, ale w większości przypadków to po prostu skrajna głupota i brak wyobraźni. Świetna kompilacja
LPCrooks napisał/a:
Co mają we łbach ludzie próbujący ręcznie zatrzymać toczący się krąg betonowy, ciężarówkę albo utrzymać załadowanego widlaka?
Pragnę nadmienić, że jeżeli chodzi o widlaka to niema znaczenia czy jest on załadowany czy nie na szczęście.
To nie żaden pech, to jest tylko i wyłącznie ludzka głupota. Niektórym myślenie sprawia ból
Świetna kompilacja! Bardzo mi się podobała. Piwerko zostawiam i pozdrawiam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów