Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Pierszeństwo pieszych" w praktyce. Swoją drogą ciekawe co w tej pustej bani miała kobita, że nie widziała przed sobą całego zestawu...
Debilu głupi jest jest sygnalizacja to sie do niej stosujesz no chyba że migało pomarańczowe... wracaj do swoje dżungli odpierdalać swoją samowolkę a nie uczestnicz w życiu społecznym w cywilizowanym kraju bo sie nie nadajesz.. skoro nie stoujesz sie do przepisów drogowych i twierdzisz że miała pierwszeństwo. na czerwonym świetle
Skrzyzowanie z sygnalizacja swietlna i ruchem kierowanym. "Pierszeństwo pieszych" wsadz se w dupe
Ale tego właśnie to pierwszeństwo uczy, pieszy widzi pasy to wie że idzie, bo ma pierwszeństwo, światła im nie potrzebne.
Skrzyzowanie z sygnalizacja swietlna i ruchem kierowanym. "Pierszeństwo pieszych" wsadz se w dupe
Nie sraj żarem. To ty się mylisz, a nie kolega zacytowany przez ciebie. Zielone miały pojazdy na drodze (kup sobie okulary!). A ta głupia pizda się wpierdoliła na czerwonym. Właśnie tak zrozumiała (o ile nie przesadzam z tym przypuszczeniem) ta baba przepis o pierwszenstwie pieszych.
Debilu głupi jest jest sygnalizacja to sie do niej stosujesz no chyba że migało pomarańczowe... wracaj do swoje dżungli odpierdalać swoją samowolkę a nie uczestnicz w życiu społecznym w cywilizowanym kraju bo sie nie nadajesz.. skoro nie stoujesz sie do przepisów drogowych i twierdzisz że miała pierwszeństwo. na czerwonym świetle
Następny kurwa inteligent bez okularów! Pizda miała czerwone a tir miał zielone...
Tak? Kierowca ciężarówki tu miał oczywiście zielone, ale moje doświadczenie mówi, że teraz to się robi tragedia... Zostaje pieszym i rowerzystom jedynie w głowie, że mają pierwszeństwo nie bacząc na resztę tego przepisu.
Miałem ostatnimi czasy wiele sytuacji, że piesi pchają się dosłownie pod koła i trzeba agresywnie hamować, czy to pod moje czy samochodu przede mną ,bądź jeszcze następnego. Jedynie do czego to prowadzi to po prostu do zagrożenia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów