📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
żeby z takiego paszczura extra dupa się zrobiła to nie możliwe.
ja tyle nie wypiję.
ja tyle nie wypiję.
@up to się nazywa make up nie alkohol, to raz a tuborg to szczyny straszne jak każde skandynawskie piwo
@up +1
Nie jedno w życiu widziałem i stwierdzam że 90% kobiet potrafi przejść metamorfozę za pomocą makijażu i zmiany fryza - od przeciętnej / nie ciekawej (powiedzmy takiej jak na początku reklamy) do prawie modelki z wybiegu. Pozostałe 10% to paszcze typu Grycanki którym może pomóc tylko skomplikowana operacja plastyczna + odsysanie boczku.
Nie jedno w życiu widziałem i stwierdzam że 90% kobiet potrafi przejść metamorfozę za pomocą makijażu i zmiany fryza - od przeciętnej / nie ciekawej (powiedzmy takiej jak na początku reklamy) do prawie modelki z wybiegu. Pozostałe 10% to paszcze typu Grycanki którym może pomóc tylko skomplikowana operacja plastyczna + odsysanie boczku.
ale zawsze mi się podobała, piwo leci
Rzadko widuje się tu takie filmy ale to prawda. To JEST starsze od internetu.
Lubię piwo.
Chyba komuś internet podłączyli....
- nie umieją prowadzić aut
- nie myślą logicznie
- chodzą razem na siku
pozdrawiam
- po piwie faceci gadają dużo i bez sensu
- nie umieją prowadzić aut
- nie myślą logicznie
- chodzą razem na siku
pozdrawiam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów