📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
up@ uhuhu mamy tu naprawdę ostrego gracza...
Płyta_Gnojowa napisał/a:
up@ uhuhu mamy tu naprawdę ostrego gracza...
tak poderwałem twoją starą
Chloroform albo GHB, sprawdzony sposób ;D
Eee koledzy, z moją buźką to wypali?
Wystarczyłoby spytać: "Czy ta chusteczka nie pachnie przypadkiem chloroformem?"
Ale jak kurwa Sadam?
البقاء على بعد 100 متر الظهر أو تكونوا بالرصاص
Gdybyś rzeczywiście miał kumpla który ma psa, to wiedziałbyś, że nie ma takiej rasy jak retriever. Wyraz ten znaczy tyle, co aporter.
Wiedziałbyś, bo ktoś kto posiada psa rasy GOLDEN/LABRADOR/CHESAPEAKE lub jeszcze innego RETRIEVERA (jest ich więcej), zawsze będzie poprawiał swoich przygłupich koleżków. Wiedziałbyś to, bo gdyby ten kolega istniał to by ci o tym najzwyczajniej w świecie powiedział.
Buduj nadal swój świat. Może pewnego dnia w swych omamach zapierdolisz kogoś nożem.
Czy ja kurwa dobrze słyszę? Sadam? Normalna dziewczyna powinna od razu spierdolić po usłyszeniu takiego imienia...
ta czemu ja nie mam takiego psa gdyby mój pies ją zobaczył pewnie rzucił by się jej do gardła
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów