📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
NafazowanyKoleś napisał/a:
Gdybyś rzeczywiście miał kumpla który ma psa, to wiedziałbyś, że nie ma takiej rasy jak retriever. Wyraz ten znaczy tyle, co aporter.
Wiedziałbyś, bo ktoś kto posiada psa rasy GOLDEN/LABRADOR/CHESAPEAKE lub jeszcze innego RETRIEVERA (jest ich więcej), zawsze będzie poprawiał swoich przygłupich koleżków. Wiedziałbyś to, bo gdyby ten kolega istniał to by ci o tym najzwyczajniej w świecie powiedział.
Buduj nadal swój świat. Może pewnego dnia w swych omamach zapierdolisz kogoś nożem.
Cześć jestem Sadam.
Wkładam i spadam.
Wkładam i spadam.
Poderwał zdesperowna z otyłym dupskiem idiotkę. Pasuja do siebie. Padał do pedała.
Ja na ptasznika nie umiał wyrwać koleżanek ... piszczały i uciekały ...a potem nie chciały mnie odwiedzić
Jakieś ciapate imię a dziewczyna dalej z nim rozmawia... W pysk i długa
Dała mu numer bo prędzej otyłej kurwy nikt nawet o to nie pytał i się dowartościowała.
Jak Saddam to kurwa trzeba wprowadzić nową zasadę sadistica i go kurwa tutaj nie umieszczać! Won z ciapatymi!
@HudyWP ja jestem dziewczyną i lubie ptaszniki miałam kiedyś białokolanowego, ale to nie znaczy ze bys mnie na niego wyrwal
agrafkaga napisał/a:
@HudyWP ja jestem dziewczyną i lubie ptaszniki miałam kiedyś białokolanowego, ale to nie znaczy ze bys mnie na niego wyrwal
Powiedz mi czy ta szmatka pachnie dla Ciebie chloroformem?
Ale łatwa :O mógł by podać do publicznej
Kurwa nie łatwa tylko gruba. Nikt tego nie rusza to dała się zaprosić. Do takich dup najlepiej startować na imprezie gdy się chce poruchać. Ładna z twarzy tylko gruba. Przy ruchaniu patrzysz na twarz i działasz swoje :p
Ale z Was zjeby, że zazdrościcie Arabowi, że wyrwał laskę. Normalna dziewczyna o krągłych kształtach - w tematach o szkieletach piszecie, że kobietę powinno być za co złapać, a tu wylewacie żale, że gościu wyrwał taką laskę. To on ją będzie pukał, a nie Wy.
Sadole w dużej części mają niemalże zerowe poczucie własnej wartości i dlatego tak często kipi z nich zawiść.
A teraz spierdalać do Waszych kobiet na redtube.
[edit] A i jeśli dla was laska, która daje numer gościowi z poczuciem humoru, które jej się spodobał jest łatwa to jesteście podwójne zjeby.
Sadole w dużej części mają niemalże zerowe poczucie własnej wartości i dlatego tak często kipi z nich zawiść.
A teraz spierdalać do Waszych kobiet na redtube.
[edit] A i jeśli dla was laska, która daje numer gościowi z poczuciem humoru, które jej się spodobał jest łatwa to jesteście podwójne zjeby.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów