📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
NafazowanyKoleś napisał/a:
Gdybyś rzeczywiście miał kumpla który ma psa, to wiedziałbyś, że nie ma takiej rasy jak retriever. Wyraz ten znaczy tyle, co aporter.
Wiedziałbyś, bo ktoś kto posiada psa rasy GOLDEN/LABRADOR/CHESAPEAKE lub jeszcze innego RETRIEVERA (jest ich więcej), zawsze będzie poprawiał swoich przygłupich koleżków. Wiedziałbyś to, bo gdyby ten kolega istniał to by ci o tym najzwyczajniej w świecie powiedział.
Buduj nadal swój świat. Może pewnego dnia w swych omamach zapierdolisz kogoś nożem.
Cześć jestem Sadam.
Wkładam i spadam.
Wkładam i spadam.
Poderwał zdesperowna z otyłym dupskiem idiotkę. Pasuja do siebie. Padał do pedała.
Ja na ptasznika nie umiał wyrwać koleżanek ... piszczały i uciekały ...a potem nie chciały mnie odwiedzić
Jak Saddam to kurwa trzeba wprowadzić nową zasadę sadistica i go kurwa tutaj nie umieszczać! Won z ciapatymi!
@HudyWP ja jestem dziewczyną i lubie ptaszniki miałam kiedyś białokolanowego, ale to nie znaczy ze bys mnie na niego wyrwal
agrafkaga napisał/a:
@HudyWP ja jestem dziewczyną i lubie ptaszniki miałam kiedyś białokolanowego, ale to nie znaczy ze bys mnie na niego wyrwal
Powiedz mi czy ta szmatka pachnie dla Ciebie chloroformem?
Kurwa nie łatwa tylko gruba. Nikt tego nie rusza to dała się zaprosić. Do takich dup najlepiej startować na imprezie gdy się chce poruchać. Ładna z twarzy tylko gruba. Przy ruchaniu patrzysz na twarz i działasz swoje :p
Ale z Was zjeby, że zazdrościcie Arabowi, że wyrwał laskę. Normalna dziewczyna o krągłych kształtach - w tematach o szkieletach piszecie, że kobietę powinno być za co złapać, a tu wylewacie żale, że gościu wyrwał taką laskę. To on ją będzie pukał, a nie Wy.
Sadole w dużej części mają niemalże zerowe poczucie własnej wartości i dlatego tak często kipi z nich zawiść.
A teraz spierdalać do Waszych kobiet na redtube.
[edit] A i jeśli dla was laska, która daje numer gościowi z poczuciem humoru, które jej się spodobał jest łatwa to jesteście podwójne zjeby.
Sadole w dużej części mają niemalże zerowe poczucie własnej wartości i dlatego tak często kipi z nich zawiść.
A teraz spierdalać do Waszych kobiet na redtube.
[edit] A i jeśli dla was laska, która daje numer gościowi z poczuciem humoru, które jej się spodobał jest łatwa to jesteście podwójne zjeby.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów