📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Każdy normalny człowiek trzyma nektarynki i fante na balkonie... oni ich dokarmiajo ludzie zrozumcie że oni nie kradną tylko łowią
FIlm byłby znacznie lepszy gdyby jeden z nich się przechylił przez barierkę i pierdolnął na glebe. Np ten w tych białych gaciach.
filmik fajny ale caly czas czeklalem az jakas babcia z morda wyleci na balkon. no coz... nie mozna miec wsyzstkeigo
Jakby mieli chwytak: sadistic.pl/chwytak-vt58553.htm mogliby to robić zawodowo...
kurwa chwile wcześniej oglądałem filmik jak studenci zajebali fante.
i ten co kradnie w obu filmikach w samych gaciach -.- może niech spodnie komuś zajebie...
i ten co kradnie w obu filmikach w samych gaciach -.- może niech spodnie komuś zajebie...
@Pewnie gacie też zajebał więc spodni napewno nikt już z jego dolnych sąsiadów nie wywiesi na linke.
niedługo wyniosą komuś telewizor przez balkon
Operator kamery jakis pojebany... Raz w pionie, raz w poziomie nagrywa, czasem tez na ukos. Kurwa uspokoj sie bo nie mam sily juz lapa obracac co chwile!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów