Czyli darmowe paliwo w Venezueli
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
chcem mieszkac w tym kraju bo wenezelułejczyki som pomysłowe i majom sposub na rzycie nie to co w polsce sami łajdaki i złodzieje
omg! konkurs ortograficzny pod tym tematem rozstrzygnięty!chcem mieszkac w tym kraju bo wenezelułejczyki som pomysłowe i majom sposub na rzycie nie to co w polsce sami łajdaki i złodzieje
ale robisz błendy nócz sie pisac nie lubie jak lódzie robiom blendy
ale robisz błendy nócz sie pisac nie lubie jak lódzie robiom blendy
No popacz, hyba znaleślilimy wspulny jenzyk bo tesz nie lupie jak robiom blendy.
To nie cyganie, ale i tak ciemni są, więc komentarz "ROM NIE ROBI" tu pasuje
Wychodzi tam 9 groszy za litr benzyny E95... Nic tylko się przeprowadzać... Jestem ciekaw jakim cudem tak tanio i ile wynosi koszt produkcji.
@UP
Nie produkują. Kradną z innych krajów, a potem obywatele Wenezueli też kradną kradzioną benzynę.
Nie produkują. Kradną z innych krajów, a potem obywatele Wenezueli też kradną kradzioną benzynę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów