📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sayagin666 napisał/a:
do ateistów i antykatoli : co was tak dupsko boli ?? Nie podoba się to nie świętuj. Boli Cie dupsko, że ktos robi jakąś kasę na świeczkach czy coś ? Ateiści robią kasę na książkach i wykładach tlumaczących ,ze Boga niema. To samo. Więc jak sie święto zmarłych nie podoba lub wigilia czy Boże Narodzenie - to zachecam do wypierdalania na karaiby, syberie czy inny chuj - tam nie będzie tego co was drażni.
Tu raczej chodzi właśnie o "ból dupy" prawdziwych katolików dla których nie w smak taka jarmarczna otoczka. Ale co ja tam wiem - poza tym chyba 1 listopada to Wszystkich Świętych i powinno się iść do kościoła, a 2-go na groby. Tak ci niedzielni "wierzący" znacie swoje święta...
Nienawidzę tego dnia -.- Wybrałem się do znajomej w ten dzień. Zapomniałem, że koło cmentarza mieszka. Jaki wkurwiony byłem, że z buta nie poszedłem nosz KURWA! Drogi pozamykane, auta gdzie zostawić nie ma bo wszystko zajebane starymi dziadkami co jeżdżą tylko w niedzielę do sklepu. Koniec końców musiałem 10 minut zapierdalać od auta do niej. Chuj już z tym bo przejść się mogę, ale tacy ludzie mnie rozwalają. Na cmentarz idą raz w roku się pokazać znajomym -.- Zamiast cały rok pamiętać o zmarłych to nie, muszą 1 listopada iść wystrojonym jak się da i paradować przed znajomymi. No chuj mnie strzela ;/
1:03, "HOD DOG" i jedziemy
fretss napisał/a:
Po spędzeniu dnia w sztywnym towarzystwie dobrze jest coś opierdolić na ciepło
Mówisz, ze lubisz opierdolic coś na ciepło?
Ja tam lubie wpierdolic, no ale kwestia gustu - o którym chyba sie nie dyskutuje.[/center]
Czym sie tak oburzać, 1 listopada to właściwie wesołe swięto - uczczenie świętych, nie widze nic zdroznego w opierdoleniu czegoś luib kupieniu znudzonemu dzieciakowi jakiejś zabawki
no i co, wielkie halo że ludzie coś jedzą? pojebało to chyba autora filmiku że do tego dołączył taką muzykę i wrzucił do neta. chuj ci w dupę.
btw: do autora wrzutki:
"reportarz"
...dobrali się kurwa głupi i głupszy
btw: do autora wrzutki:
"reportarz"
...dobrali się kurwa głupi i głupszy
A we wrocławiu na cmentarzach nie ma co wpierdalać ;o
@Stuku Pomogłeś mi ujrzeć w Cyganie człowieka, dzięki.
O co wy macie ból dupy? I autor filmu też. Mamy kapitalizm - jest popyt, to zapewnia się podaż. Pewnie ten co to kręcił to jakiś zgrzybiały komuch, który oburzony jest to, że ktoś śmie coś zmieniać i modernizować.
A już przypierdalanie się do jarmarcznej atmosfery ... grunt, że ludzie na tym zarabiają, a nikomu krzywda się nie dzieje.
A już przypierdalanie się do jarmarcznej atmosfery ... grunt, że ludzie na tym zarabiają, a nikomu krzywda się nie dzieje.
Wkurwia mnie mówienie o sprzedawaniu świąt. Każde święto wiąże się z kupowaniem i sprzedawaniem czegoś . Na Boże narodzenie- Choinka , Wielkanoc- jajka farbki do jajek itp. Nie istnieje święto które można obchodzić kupując niczego . Urodziny- tort, prezenty. sylwester - alkohol , fajerwerki .
Rzeczą oczywistą jest, że ludzie handlują jak jest więcej osób to więcej zarobią i to mi w ogóle nie przeszkadza. Śmieszne jest, że katolicy potrzebowali ustalonego z góry przez kościół jednego i konkretnego dnia, żeby zwalać się na cmentarze korkując przy tym miasta.
Co mamy?
Tabernak napisał/a:
Mamy kapitalizm
Co mamy?
zjebana rewia mody kto wiekszy kto drozszy wieniecc wryyy ja pierdoleeeeee to juz nie te swieta ze wystarczyl 1 kwiatuszek i pamiec a nie pokazywanie i zasypywanie grobow wiazanami bo przeciezz sasiad ma to co ja mam byc gorszyyy ja pierdoleee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gdzie sie podzial ten urok tych wszystkich swiat
A ja powiem tak, że zejebiście mnie wkurwiało jak dzieciaki wpieprzały watę cukrową nad grobami.
Bo sam bym jedną opierdzielił, ale mi było głupio przed mamą.
Bo sam bym jedną opierdzielił, ale mi było głupio przed mamą.
jeśli ktoś sobie chce zarobić i mu się chce niech pracuje.... a zjeby którym to przeszkadza niech się pierdolą
Nowość! Kiełbasa ze Zmarłego* i keczup do tego ! ...................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
* Chodzi o martwe zwierze
* Chodzi o martwe zwierze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów