18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 47 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
MiWho 2010-05-07, 11:05 2
Tu macie krotki opis: newsone.com/nation/casey-gane-mccalla/video-police-shoot-mans-dogs-in-...
Tam byly 2 psy, a gosc zostal uznany winnym...
Zgłoś
kufciak 2010-05-07, 12:00 1
Pies psa tępi a to dziwne
Zgłoś
kruger08 2010-05-07, 12:59 1
@dback no faktycznie, lepiej jak wchodzisz do domu, rozgladasz sie czy podejrzany nie wyjdzie zza rogu i nie odstrzeli Ci ryja a 40kilogramowy rottweiler wgryza Ci sie w noge a Ty spokojnie idziesz dalej.
Zgłoś
W................o 2010-05-07, 13:37
jestemtuijuz napisał/a:

Tak zostali wyszkoleni.Weszli pies sie rzuca bo nie rozumie no i strzal.Ale zaraz jeszcze pare a pies pewnie i tak lezal.I strzelajacy se pewnie myslal : a masz psie,to za to ,ze masz takiego Pana.Policja jest potrzebna owszem ale czesto jest tak ,ze to niewyzyte stworzenia.Ponad prawem zawsze...

Jakie niewyżyte stworzenia? Przecież to jest jednostka specjalna, a nie jakieś tępe krawężniki.

dback napisał/a:

Dla mnie jak pies zabija psa powinno robić się dokładnie to samo z nim. Tacy goście są z każdej strony wypchani gównem w stylu kamizelka, więc nawet jak pies by się na nich rzucał i gryzł to chuja by poczuli. Jakiś skurwiel spanikował, bo zobaczył w rodzinnym domu pieska który jak to na psa przystało sobie poszczekał i go zajebał. I to kurwa na oczach dziecka.
Brawo policja! Rekrutacja otwarta dla wszystkich ze słabymi nerwami! Boisz się? Zapraszamy do policji i zabij wszystkie swoje strachy i potwory z dzieciństwa! Nosz kurwa czy to tak trudno jest zachować zimną krew i być w stanie realnie oceniać sytuację?

Gówno wiesz o zabezpieczeniach takich jednostek, ale to że nie wiesz że pies nie atakuje tam gdzie ktoś ma kamizelkę tylko łapie za łydkę czy rękę to mnie dziwi. Wyobraź sobie że pies łapie typa za rękę, ten próbuje się wyrwać, a koledzy mu pomagają, w tym czasie zaczyna do nich strzelać jakiś bandzior. Oni mają zapewnić w takich akcjach przede wszystkim bezpieczeństwo własne i osób postronnych, a nie jakiemuś psu.
Zgłoś
b................9 2010-05-07, 13:47
taka procedura, że psa, kota, świnie, krowe w domu podejrzanego się ubija
Zgłoś
KamykHC 2010-05-07, 14:02
Szkoda, że nie jest pokazane jak zabija tego psa. Ciekawsze by było
Zgłoś
d................k 2010-05-07, 22:08
WaszMiso napisał/a:

Jakie niewyżyte stworzenia? Przecież to jest jednostka specjalna, a nie jakieś tępe krawężniki.

Gówno wiesz o zabezpieczeniach takich jednostek, ale to że nie wiesz że pies nie atakuje tam gdzie ktoś ma kamizelkę tylko łapie za łydkę czy rękę to mnie dziwi. Wyobraź sobie że pies łapie typa za rękę, ten próbuje się wyrwać, a koledzy mu pomagają, w tym czasie zaczyna do nich strzelać jakiś bandzior. Oni mają zapewnić w takich akcjach przede wszystkim bezpieczeństwo własne i osób postronnych, a nie jakiemuś psu.

A ty w dupie byłeś i gówno widziałeś. Powtarzam tam było dziecko a oni nie wchodzili do domów terrorystów tylko do domu gościa podejrzanego o deal!
Piźnij się w łeb a skoro tak się znasz na zabezpieczeniach to sobie profilaktycznie od razu odstrzel ten łeb.
Zgłoś
W................o 2010-05-07, 23:31
dback napisał/a:

A ty w dupie byłeś i gówno widziałeś. Powtarzam tam było dziecko a oni nie wchodzili do domów terrorystów tylko do domu gościa podejrzanego o deal!
Piźnij się w łeb a skoro tak się znasz na zabezpieczeniach to sobie profilaktycznie od razu odstrzel ten łeb.

Już? Skończyłeś? To teraz pozbieraj tą słomę co ci z butów wypadła kartoflu i wypierdalaj. Żal takich niemyślących ludzi jak ty, pewnie w boga wierzysz...
Zgłoś
d................k 2010-05-07, 23:34
W przeciwieństwie do ciebie to ja potrafię myśleć i nie robię z siebie debila wyzywając ludzi, że im słoma wystaje rzucając chwilę po tym swoje żale.pl
Zgłoś
B................S 2010-05-07, 23:48
KURWA
się durna strona ładowała i postawiłem WaszMisowi bronka

daj mi ktoś jakiegoś cyca co się przytulę bo mi teraz zimno i smutno

WaszMiso, dback, spokojnie proszę jak macie takie 'ciśnienie' to upierdolcie jakiegoś kundla sąsiadce i zaraz będzie milusio albo ja Wam 'coś' upierdolę
Zgłoś
KurwaRomantyk 2010-05-08, 8:44
Co za kurwa niedorobione zjeby. Siebie by kurwa mogli zastrzelić, zamiast psa.
Zgłoś
grzech. 2010-05-08, 9:48
KurwaRomantyk napisał/a:

Co za kurwa niedorobione zjeby. Siebie by kurwa mogli zastrzelić, zamiast psa.

masz rację, wchodzi policja do domu podejrzanego i widzą psa, po czym wszyscy strzelają sobie w głowy i akcja kończy się sukcesem
Zgłoś
H................r 2010-09-25, 11:33
tez bym zajebał psa, jakby sie na mnie rzucił.
Zgłoś
X................8 2010-12-28, 3:54
Pies zabił psa. Toż to kurwa kanibalizm!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem