a tak
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kolejne gówno kręcone śrubokrętem
Czy oni mu zajebali psa kurwa?
pies zabił psa
I co z tego, że "tak policja walczy z narkotykami"? Wszystko w porządku, filmik instruktażowy niemalże.
a moze to byl dom obok?
Wiadomo coś więcej o tej akcji?
Winny, niewinny? Policja się pomyliła? Ktoś go podpierdolił?
Ciekawym...
Winny, niewinny? Policja się pomyliła? Ktoś go podpierdolił?
Ciekawym...
Tak zostali wyszkoleni.Weszli pies sie rzuca bo nie rozumie no i strzal.Ale zaraz jeszcze pare a pies pewnie i tak lezal.I strzelajacy se pewnie myslal : a masz psie,to za to ,ze masz takiego Pana.Policja jest potrzebna owszem ale czesto jest tak ,ze to niewyzyte stworzenia.Ponad prawem zawsze...
Pierdolicie, pies był dilerem, np. rozprowadzał kocimiętkę i za to go zabili.
@upup:
Zajebiste wnioski. Ustrzelił psa, zwierzak ma rozpruty bebech i strasznie wyje, więc dobił. Jak dla mnie logiczne.
Zajebiste wnioski. Ustrzelił psa, zwierzak ma rozpruty bebech i strasznie wyje, więc dobił. Jak dla mnie logiczne.
Dla mnie jak pies zabija psa powinno robić się dokładnie to samo z nim. Tacy goście są z każdej strony wypchani gównem w stylu kamizelka, więc nawet jak pies by się na nich rzucał i gryzł to chuja by poczuli. Jakiś skurwiel spanikował, bo zobaczył w rodzinnym domu pieska który jak to na psa przystało sobie poszczekał i go zajebał. I to kurwa na oczach dziecka.
Brawo policja! Rekrutacja otwarta dla wszystkich ze słabymi nerwami! Boisz się? Zapraszamy do policji i zabij wszystkie swoje strachy i potwory z dzieciństwa! Nosz kurwa czy to tak trudno jest zachować zimną krew i być w stanie realnie oceniać sytuację?
Brawo policja! Rekrutacja otwarta dla wszystkich ze słabymi nerwami! Boisz się? Zapraszamy do policji i zabij wszystkie swoje strachy i potwory z dzieciństwa! Nosz kurwa czy to tak trudno jest zachować zimną krew i być w stanie realnie oceniać sytuację?
dback no tak, ale wiesz, mowia po angielsku, i to nie z akcentem British, wiesz co to znaczy...
Ekipa komandosow kurwa, same grubasy do tego
A nie sluchalem do konca ale czyzby do tego sie nie pomylili chaty?
Ekipa komandosow kurwa, same grubasy do tego
A nie sluchalem do konca ale czyzby do tego sie nie pomylili chaty?
Czy ja dobrze słysze? "Please puppy don't move"? amerykanska inteligencja kurwa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów