📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jebany jak się na nią rzucił, co to się dzieje z tymi pedalarzami
Co jest gorsze od pedalarza?
Pedalarz pedofil...
Pedalarz pedofil...
Szacunek dla rowerzysty za szybką reakcję i pochwycenie małej- nawet nie chcę myśleć jakie mogłaby mieć obrażenia po uderzeniu głową o chodnik.
Taki nolife jak Ty, który w życiu nic nie osiągnął i nic nie osiągnie, bo jest zajęty napierdalaniem na wszystkich innych, którzy czymś się interesują, mają jakieś hobby, nie siedzą w domu całymi dniami przed kompem...
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Co jest gorsze od pedalarza?
Taki nolife jak Ty, który w życiu nic nie osiągnął i nic nie osiągnie, bo jest zajęty napierdalaniem na wszystkich innych, którzy czymś się interesują, mają jakieś hobby, nie siedzą w domu całymi dniami przed kompem...
Tym wszystkim pedofilcom to się powinno ramy tych ich rowerków w dupę wsadzać!
A czy ktokolwiek zauważył czemu on tak zjechał?? Jakiś osioł obok go specjalnie popchnął.
Rownie dobrze mozesz dac tytul "zaplodnil 5latke rowerem" .... w ogole co to gowno robi na glownej ?
bloodwar napisał/a:
Tym wszystkim pedofilcom to się powinno ramy tych ich rowerków w dupę wsadzać!
Nie zmieści się, ale tobie na pewno tak
edmund napisał/a:
,,głodny o chlebie myśli,,
Trochę szacunku. O Chlebie1234 myśli.
A tak na boku, o co chodzi z tymi grubaśnymi oponami?
pudel82x napisał/a:
A czy ktokolwiek zauważył czemu on tak zjechał?? Jakiś osioł obok go specjalnie popchnął.
Żaden osioł. To jego partner.
Widać, że to są jakieś zawody. Koleś został zepchnięty przez zawodnika z szerokimi oponami (rower do szpanowania, ale też do jeżdzenia po pustyni). Mistrowska analiza sytuacji i reakcja. Wypierdolił się tak, że nie zrobił krzywdy ani sobie, ani dziecku które mogło mardzo ucierpiec. Mega szacun dla kolesia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów