pijanemu kierowcy?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Powinni na kierownicy każdego nowego auta instalować czujniki na alkohol w pocie i chuj. Jak jesteś najebany to nie jedziesz:)
Bamboleiro napisał/a:
Powinni na kierownicy każdego nowego auta instalować czujniki na alkohol w pocie i chuj. Jak jesteś najebany to nie jedziesz:)
Albo zakładasz rękawiczki
@up
prostszy sposób to mini alkomat w kluczyku nie zapali się zielone nie odpalisz samochodu. Owszem zawsze może ktoś ci dmuchnąć, ale znajdź w weekend trzeźwa osobę chodzącą po nocy.
prostszy sposób to mini alkomat w kluczyku nie zapali się zielone nie odpalisz samochodu. Owszem zawsze może ktoś ci dmuchnąć, ale znajdź w weekend trzeźwa osobę chodzącą po nocy.
@up, jak tak dalej pójdzie to państwo będzie mi musiało dać pozwolenie na wysranie się... powinno się edukować kierowców, a nie montować tego typu urządzenia.
Jazda po pijaku = odebranie prawka dożywotnio na wszystkie pojazdy + zarekwirowanie pojazdu, który prowadził + wysoka grzywna. Zakazy mają w dupie, siedzieć i tak nie idą najczęściej, ale jakby stracił samochód i jeszcze musiał zabulić drugie tyle, to by sprawa inaczej wyglądała. Zarekwirowane pojazdy sprzedać na aukcji. No ale nieeee, bo trzeba by było zmienić za dużo rzeczy.
"Ale w środku mam klucze z mieszkania..."
@ prosiak43
No tak bo Ty jako wolny obywatel masz przecież prawo jeździć po pijaku i zabijać przypadkowe osoby. Zniewolenie narodu sięga zenitu
Już widzę jak pijany kierowca jest podatny na edukację. Większość jak wsiadło raz to nawet po zabraniu prawa jazdy, doszkalaniu, grzywnach wsiadają za kółko.
W niektórych sytuacjach prawo jest wręcz zbyt pobłażliwe. Państwo samo w sobie jest o tyle dobre, że trzyma jakoś głupotę ludzką w ryzach. Wystarczy przypomnieć wydarzenia w Londynie, gdzie na chwilę wdarł się chaos i sąsiad okradał sąsiada, palił jego dom i niszczył wszystko naokoło. Pierdole taką "wolność".
No tak bo Ty jako wolny obywatel masz przecież prawo jeździć po pijaku i zabijać przypadkowe osoby. Zniewolenie narodu sięga zenitu
Już widzę jak pijany kierowca jest podatny na edukację. Większość jak wsiadło raz to nawet po zabraniu prawa jazdy, doszkalaniu, grzywnach wsiadają za kółko.
W niektórych sytuacjach prawo jest wręcz zbyt pobłażliwe. Państwo samo w sobie jest o tyle dobre, że trzyma jakoś głupotę ludzką w ryzach. Wystarczy przypomnieć wydarzenia w Londynie, gdzie na chwilę wdarł się chaos i sąsiad okradał sąsiada, palił jego dom i niszczył wszystko naokoło. Pierdole taką "wolność".
YYYYYYYy Pfortfel chciałeeeem wsiiiiąąąąśśśśććććć...
Bamboleiro napisał/a:
Nie dość, że pijany to jeszcze bez trzymanki ma jechać?
Super, że są reklamy edukujące o niespożywaniu alkoholu gdy ma się jechać, super, że pokazują skutki wypadków..... szkoda tylko że w weekend łapią po 3tys. najebanych a codziennie ginie na drodze z 10 osób....W piach wszystko
Pewnie niewielu wie, że w pewnym okresie w Szwecji a co za tym idzie szwedzkie marki takie jak Volvo czy Saab miały alkomat w kluczyku który nie aktywował immobilajzera, jeśli dawka alkoholu była za duża? Nazywał się Alcolock - chociaż potem nazwy były różne - w Szwecji nie do obejścia - w Polsce dmuchał najtrzeźwiejszy.
mógł mu otworzyć. by chociaż potem był materiał na harda
To ja już wolę rower.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów