18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
fanato 2017-02-14, 20:50 10
Podajcie harpun
Ale obrzydliwa locha
Zgłoś
juniorrekwola1 2017-02-14, 21:21 15
ale dzidę musi szarpać wyśmienicie, pod jarałem się, idę puknąć , nie zarzucać
Zgłoś
Sashaaaa 2017-02-14, 21:28 12
Na kuśki większości sadoli to nawet mandarynka by za luzna była haha
Zgłoś
D................z 2017-02-14, 22:33 62
@up W twojej jamie to i po wjechaniu Pędolino były by luzy
Zgłoś
kosioraldo 2017-02-15, 15:36
Sashaaaa chodź to zobaczysz, będziesz miała otwór na pomarańcza
Zgłoś
de_marco 2017-02-15, 16:02 36
Coś mi te odgłosy przypominają

Zgłoś
Lyck 2017-02-15, 17:17 1
Najlepsze, ze ta małpka była zaproszona przez małpiszona Obame do białego domu, inne jej filmiki to jak wpieprza łyżkę cynamonu i mało nie zyga, albo jak zalewa brodzik mlekiem w ktorym sa platki i żre jak świnia... i ją Obama wybrał, żeby reprezentowała pokolenie e małp
Zgłoś
imperator69 2017-02-15, 22:58 4
hmmmm
Zgłoś
Szafina 2017-02-15, 23:02
@Lyck wlasnie przez takich jak ty ida falszywe plotki w swiat, to nie ona debilu

Ma jeden kolor, kształtów tysiące,
pojawia się kiedy świeci słońce.
Lata i pląsa, lecz by nie uciekł,
u dołu stoi na twardym gruncie.
Nie czyni krzywdy, bólu nie czuje
samotnie nigdy nie podróżuje.
...Co to jest?
Zgłoś
Sinus 2017-02-15, 23:17 2
Podeślę starej

w sumie młodej też, niech się uczy
Zgłoś
Gizmolka 2017-02-15, 23:25
Ale małpa siorbie.

Ludzie, którym się nie podobam powinni przyjąć jedną prostą rzecz- cyjanek potasu.
Zgłoś
szaman1991 2017-02-16, 4:21 4
Czy kurwa tylko ja uwazam, ze kazda loszka ktora w taki sposob opierdala kolbe ma spierdalac? Kutas to nie wajcha co sie nia szarpie na lewo i prawo
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów