Wg naukowców załatwianie swojej potrzeby w "popularny" sposób jest niezdrowe i może prowadzić do wielu chorób. Wizualizacja prawidłowej pozycji od 2:20.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
oo ja zamiast uczyć się do projektu to siedzę i oglądam jak srać.
gówno prawda...
Tak zwany sposób "na Małysza".
już nawet nie można powiedzieć: "Chyba bym się zesrał jakbym tak miał siedzieć"
Za odpowiednią sumę naukowcy stwierdzą,że palenie jest zdrowe,poprawia krążenie i pomaga zwalczanie nowotworów. Nowy produkt wchodzi na rynek to i statystyki , naukowcy i inne sprzedajne gnidy się pojawiają.
Nikt mi nie będzie mówił jak mam srać!
można tak albo na małysza
Sranie nie zdrowe... Kurwa, wezcie sie za lek na raka wezcie pojeby a nie sprawdzacie czy sranie jest zdrowe, cywilizacja pojebana
A jak mi się to badziewie wyślizgnie spod nóg?
Co za chujowa reklama, spodziewałem się na końcu jakiegoś nowoczesnego kibla, którego kształt wymusza poprawną pozycję, a tutaj po prostu podstawka pod nogi, ja jebie
Co za chujowa reklama, spodziewałem się na końcu jakiegoś nowoczesnego kibla, którego kształt wymusza poprawną pozycję, a tutaj po prostu podstawka pod nogi, ja jebie
Nasz nowoczesny klop ma jeszcze jedną zaletę, można srać i szczać jednocześnie
O popatrzcie. A myślałem, że Unia Europejska sprawami srania już dawno się zajęła.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów