Wg naukowców załatwianie swojej potrzeby w "popularny" sposób jest niezdrowe i może prowadzić do wielu chorób. Wizualizacja prawidłowej pozycji od 2:20.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ale dzieciarnia się odzywa...
to co pokazali na filmie to prawda
fakt wymyślenia przez człowieka sracza nie znaczy, że tym razem mu się udało
to co pokazali na filmie to prawda
fakt wymyślenia przez człowieka sracza nie znaczy, że tym razem mu się udało
Jak z gowna zrobic cacko
Taki powinien miec tytul ten film w portfolio grafika ktory go produkowal.
Taki powinien miec tytul ten film w portfolio grafika ktory go produkowal.
kiedyś słyszałam, że zwykłe sedesy są główną przyczyną hemoroidów. Well, fizyka.
Zaloze sie o 100zl ze jakis idiota z US&A kupi to i bedzie wmiawial wszystkim ze uratowalo mu to dupe... kurwa gdzie ten swiat zmierza...
Babka jak hemoroidy miała to jej lekarz kazał ponoć tak srać Się mądrzyła przy każdej imprezie rodzinnej na temat prawidłowego srania, na szczęście od 7 lat spokój bo dużo jej prawidłowe sranie życia nie wydłużyło
pl.wikipedia.org/wiki/Ubikacja_kucana po przeczytaniu tego artykułu ze 2 lata temu zaczęłam "stosować" z tym że nóżki lecą na deskę po prostu i stwierdzam poprawę.
A oglądając filmik na prawdę myślałam, że jakiś grafik chciała nas doedukować, a tu chuj... reklama plastikowego taboretu pod kibel, Boże, za co?
A oglądając filmik na prawdę myślałam, że jakiś grafik chciała nas doedukować, a tu chuj... reklama plastikowego taboretu pod kibel, Boże, za co?
Kurwa, czy tam jest napisane ze jak bede zle siedzial na kiblu to dostane raka??
O kurwa a jeśli to działa?Kusi oj kusi żeby sprawdzić
japończycy już dawno to wiedzieli, my jestesmy zbyt leniwi żeby tak srać, bo wolimy usiąść i poczytać. sranie "na małysza" jest zdrowe bo jest naturalny nacisk na jelita. 10000 lat temu też tak sraliśmy, więc powinniśmy dalej tak srać.
Nom, coś mnie się wydaje, że z takim taborecikiem to bym się wjebał do kibla po same uszy :|
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów