📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Kurwa dźwięki takie jakby UFO przelatywał. Panna powinna se tą prostownicą wargi sromowe zagnieść a nie jęzor.
W pizdę sobie powinna wsadzić - tylko tak głęboko, by jej wypaliło jedyne wnętrze jakie ma
By nigdy nie miała bękarta.
Kolor włosów całkowicie przypadkowy. Może dlatego ksieciów orientu tak ciągnie do blondynek- podobny poziom intelektualny?
Piękne. IQ Paprotki.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
Zimna prostownica, a laska się z was po prostu śmieje.
Miruu napisał/a:
W pizdę sobie powinna wsadzić - tylko tak głęboko, by jej wypaliło jedyne wnętrze jakie ma
Do tego publiczne biczowanie i 20 lat ciężkich robót.
ee tam, pewnie jakiś czelendż
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów