18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
KrisCFC 2015-05-04, 13:53 119
I to akurat, może uświadomić rodzicom jak bardzo muszą uważać na dzieci. Nie wiem tylko dlaczego ktoś dopisał w nazwie "prank" skoro to nie jest żaden prank, a gość na wstępie mówi matkom, ze podejdzie do ich dzieci i pokaże im jak łatwo porawać dziecko etc.

Piwo leci.
Zgłoś
furak151 2015-05-04, 14:08 225
Pierwszy sensowny social experiment jaki widziałem na tym portalu. Piwo.
Zgłoś
Rottenlady 2015-05-04, 15:07 60
Polnischefuhrer napisał/a:

gratulacje dla rodziców

Niekoniecznie. Dzieci są różne. Jednemu możesz gadać milion razy, żeby nie gadało z obcymi a i tak nie załapie, innemu powiesz raz i będzie ostrożne, jeszcze innemu powiesz i będziesz myślał, że załapało a potem pójdzie z kimś obcym za rączkę. To tak, jak z wrzątkiem/ostrymi przedmiotami/czymkolwiek. Jednego ostrzeżesz i będzie ostrożne, inne się musi poparzyć. Wychodzi, że trza uważać i nie ufać bezgranicznie kilkulatkowi.
Zgłoś
Catar 2015-05-04, 15:20
lec na glowna
Zgłoś
M................w 2015-05-04, 15:26 41
@Rottenlady
Racja! Raz porwane dziecko, skatowane, zgwałcone w ciemnej piwnicy, jeśli jakimś cudem przeżyje i ucieknie, więcej razy nie da się porwać w końcu się "poparzyło"
Zgłoś
Paczka50 2015-05-04, 15:29 6
Klimat jak z Heavy Rain'a
Zgłoś
Rottenlady 2015-05-04, 15:29 11
Majkizrpgw napisał/a:

@Rottenlady
Racja! Raz porwane dziecko, skatowane, zgwałcone w ciemnej piwnicy, jeśli jakimś cudem przeżyje i ucieknie, więcej razy nie da się porwać w końcu się "poparzyło"

Nie, chodziło mi o to, że czasem wydaje ci się, że dzieciak wie, że ma uważać a tu i tak poleci za obcym. Idiota może mieć zarówno 20 jak i 5 lat. Chociaż u dziecka to raczej brak wyobraźni a nie bycie idiotą. I przez ten brak wyobraźni chocbys mowił tysiąc razy może nie załapać, że takie "pójście na szczeniaczki jest niebezpieczne". I temu trzeba dzieciaka pilnować. Ktoś tu nie potrafi czytać ze zrozumieniem.
Zgłoś
issenpl 2015-05-04, 15:30 65
Ma ktoś do sprzedania szczeniaka?
Zgłoś
Gnoyek1990 2015-05-04, 15:31 4
@up

Dokładnie mądry człowiek po szkodzie. Dziecku ciężko coś wytłumaczyć póki nie zrozumie na własnej skórze ,że to się źle kończy.

Ale tak czy tak pierwszy prank/srank czy inne gówno na poziomie, a nie jakieś zjebane akcje
Zgłoś
voidinfinity 2015-05-04, 15:31 6
Rottenlady napisał/a:

I temu trzeba dzieciaka pilnować.

Albo po prostu nie mieć
Zgłoś
Aedero 2015-05-04, 15:32 1
Idziesz z dzieckiem na plac zabaw to z nim siedzisz i ciągle mu się przyglądasz. Jak chodziłem z mamą na plac zabaw to zawsze miała na mnie oko próbowałem tylko gdzieś uciec na chwile to od razu mnie wołała (tak bardzo było ze mną ostrożna) ale to były stare czasy dzisiejsze matki są strasznie głupie umawiają się takie 4 solary na plac zabaw i pieprzą o paznokciach a dzieciaki mogą robić co tylko im się podoba. Nawet nie zauważą kiedy dzieciak zginie. Pozdrawiam.
Zgłoś
irish 2015-05-04, 15:35 22
dziecko mogło poczuc sie pewniej widząc że matka wczesniej rozmawia z panem "nieznajomym", więc już nie był taki nieznajomy.
Zgłoś
wizzPL 2015-05-04, 15:36 9
ja mam wrażenie że nawet jeśli dziecko rozumie co się do niego mówi "że nie wolno rozmawiać z nieznajomymi" rodzice i szkoła podają podstawowe wiadomości dzieciom
widziałam parę takich filmów dla dzieci - i zazwyczaj dzieci kojarzą to ze "starszym panem w płaszczu"
mogli zrobić film o tym jak zadają dzieciom pytanie "z jakimi ludźmi nie można rozmawiać jak se takiego pana/panią wyobrażają"

a tu podchodzi miły młody chłopak "zadbany" ze ślicznym pieskiem - rozmowa jak najbardziej pozytywna...

Film jest jak najbardziej ciekawy i chyba każdy powinien pomyśleć nad tym
Zgłoś
Rottenlady 2015-05-04, 15:58
wizzPL napisał/a:

ja mam wrażenie że nawet jeśli dziecko rozumie co się do niego mówi "że nie wolno rozmawiać z nieznajomymi" rodzice i szkoła podają podstawowe wiadomości dzieciom
widziałam parę takich filmów dla dzieci - i zazwyczaj dzieci kojarzą to ze "starszym panem w płaszczu"
mogli zrobić film o tym jak zadają dzieciom pytanie "z jakimi ludźmi nie można rozmawiać jak se takiego pana/panią wyobrażają"

a tu podchodzi miły młody chłopak "zadbany" ze ślicznym pieskiem - rozmowa jak najbardziej pozytywna...

Film jest jak najbardziej ciekawy i chyba każdy powinien pomyśleć nad tym

Szczególnie księża wyglądają dobrodusznie Ale ogólnie racja. Najmilej wyglądająca osoba może być zwyrolem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem