18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 44 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
D................g 2010-11-27, 22:46
Drecholów naliczyłem 3 + kamerzysta. Jeżeli wszyscy byli zapaśnikami to emopedały postąpiły w miarę słusznie... ale pedalsko i ulegle.
Zgłoś
jaca465 2011-01-09, 15:57
Mi emo nie przeszkadza. Ale jak widzę jakiegoś typa który lansuje się jak tylko może i na wszystkie sposoby to mnie jasna kurwica bierze. Nie napierdalam się z nimi, ale kurwa jak jestem na koncercie i upatrzę tego typa to biorę go na celownik i sprzedaje parę łokci w moshu i koleś już rozumie co jest nie tak...
Zgłoś
konradlupa 2011-01-25, 17:57
Mikstry napisał/a:

1. Pedofile/Mordercy
2. Pedały/Tranwestyci
3. Emo/Goci (nie wiem czy dobrze napisałem)
4. Metale/Skini?
5. Dresy/Skejci?

jak możesz postawić w 1linii metalów i skinów dresów i "skejtów" pedofili i morderców

Jak sam napisałeś metale nie mają życia u skinów. Pedofil w więzieniu na ogół dostaje od takiego "mordercy" nauczkę (polecam Symetrię) dresowi do skejta też daleko
Zgłoś
Rafal1757 2011-04-14, 16:57
człowiek skurwiel we własnej osobie
Zgłoś
smagal 2011-04-26, 14:28 2
dresy do gazu i zniknie przestepczosc i rozboje.
Zgłoś
NieWeszles 2011-05-08, 2:19
Większość się napina, że powinni stanąć do "walki" bo tylu ich było, a 99% by stała i się patrzyła na nadchodzącą pięść...
Zgłoś
kutasek325 2011-07-02, 1:42
nie widzicie ze ich było wiecej? tych dresiarzy. A tamci to nie widac zeby byli emo tylko porzadnie wychowujący sie kumple
Zgłoś
Tomi 2011-07-03, 21:31
CO za tempy chuj dzieci bije cwel
Zgłoś
p................6 2011-08-17, 2:44
A nie pomyśleliście, że to mogło być ustawione ? Ugadał się koleś z nimi, że spuści im krótki wpierdol, zapłaci trochę hajsu, bo chce pokazać "funflom" z pakerni jak się świetnie napierdala. To by tłumaczyło czemu się nie bronią.
Zgłoś
elvese1 2011-10-10, 2:53
w Polsce by mial tak samo a zwlaszcza w moim kochanym Bialymstoku jebany ciapaty chuj, pierdolony rumun ...
Zgłoś
A................6 2011-10-16, 21:22 1
A ja was nie czaję(tych anty-emo) co oni wam zrobili??? A ten filmik jest smutny bez mózgi drech...szkoda gadać.
Zgłoś
Kurczaq 2011-11-10, 23:36
Spotkały się dwie zupełnie inne grupy społeczne. Jedna była dojrzalej przekonana o pacyfizmie, a członek drugiej ciągle pozostał przy prostej agresji. W Rosji to przecież prostsze. Rozwiązał problem po swojemu i tyle. Oni powinni zniżyć jakiekolwiek formy ego do jego poziomu i też się napierdalać.

TL/DR;
Cioty.
Zgłoś
Templariusz Mariusz 2012-01-09, 20:34
Mój idol
Zgłoś
Sciar 2012-01-12, 18:34
Stara tlukla go kablem od pilota i teraz wyzywa sie na innych .. co za rower nie mam pytan, po za tym widac ze nie byl sam dlatego nie reagowali.
Zgłoś
Brzeszczot w dupie 2012-01-17, 12:12
No i po imprezie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem