📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Haha, ten pod koniec w oczojebnej kurteczce miażdży cały filmik. Plebsowate soviety.
eeee... a ja myślałem że będą tam jakieś laski...
Laski Emo rypią się jak złoto
Ale powaga...koleś wjeżdżał w nich bardzo fajnie
Laski Emo rypią się jak złoto
Ale powaga...koleś wjeżdżał w nich bardzo fajnie
Słabszych? ich było z 10. niech się nauczą, że w pewne miejsca się nie chodzi jak się jest ciotą
co za kretyn.. ja pierdole
chociaz w sumie tyle ciot stało, mogli coś zrobić a nie tylko nastawiać po kolei pyski
chociaz w sumie tyle ciot stało, mogli coś zrobić a nie tylko nastawiać po kolei pyski
po co mi mózg skoro mam dres ?
pojebany ruski drechol...
a oni banda pizdochlastów i ciot...
i z jednej strony nienawidze takich typów jak ten jebany dres, ale z drugiej strony te emo pizdy...
i z jednej strony nienawidze takich typów jak ten jebany dres, ale z drugiej strony te emo pizdy...
ja powiem tak... lepiej zeby jeden koles klepal kilku (czego i tak nie pochwalam), niz kilku gosc, a w zasadzie to dzikusy a nie ludzi kopalo jednego
Gamba napisał/a:
pojebany ruski drechol...
A nie widzisz, że filmik jest poucinany? Może przez 9 na 10 minut trwania akcji się bronili, a cwaniaczki sobie powycinali z filmu tę minutę żeby pokazać jacy są fajni?
tip.top, filmik który miałeś w poście był, kolesia tam zabili wiec tutaj się nie nadawał
założę się, że za kamerą stoi jeszcze 5 takich dresów. To się nie bronili, lepiej wpierdol od jednego po trochu, niż od pięciu.
Ale jak się dobrze pizga.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów