📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
bo zapaśnik tak jak Biskup rzekł
DMN napisał/a:
Czarlee trzeba Ci przyznac racje, umie bic... mniejszych...
Przecież on jest o głowę niższy od połowy z nich
Jestem tylko ciekaw czy mu czymś podpadli czy sobie urządził takie małe mordobicie dla zabawy... wygląda raczej na to drugie
napisałem mniejszych, nie nizszych, przyjzyj sie teraz jego budowie a ich.
Mamy tutaj dość dziwną sytuację
Po pierwsze bycie emo/goth w Rosji jest RACZEJ zakazane i ścigane mocą prawa.
Dwa: jeżeli chłopak w wieku ~18 lat przy wzroście 180~cm waży te 65kg by być sexy "skinny emo boy" to tylko jego wina. Darwin już dawno wykazał, że osobniki wyróżniające się głupotą giną. Selekcja naturalna. Albo ważysz 80kg i obronisz się pędęm własnych ramion, albo masz komcie na swoim fotoblogu od emo lasek, ale za to potencjalny wpierdol na każdym kroku.
Podsumowanie: dobrze im tak. 5 na jednego, co daje mu 20% szans na starcie. Bwahaha. Jak można było tego nie wykorzystać? Za dużo tv, za mało wf.
Po pierwsze bycie emo/goth w Rosji jest RACZEJ zakazane i ścigane mocą prawa.
Dwa: jeżeli chłopak w wieku ~18 lat przy wzroście 180~cm waży te 65kg by być sexy "skinny emo boy" to tylko jego wina. Darwin już dawno wykazał, że osobniki wyróżniające się głupotą giną. Selekcja naturalna. Albo ważysz 80kg i obronisz się pędęm własnych ramion, albo masz komcie na swoim fotoblogu od emo lasek, ale za to potencjalny wpierdol na każdym kroku.
Podsumowanie: dobrze im tak. 5 na jednego, co daje mu 20% szans na starcie. Bwahaha. Jak można było tego nie wykorzystać? Za dużo tv, za mało wf.
DMN napisał/a:
napisałem mniejszych, nie nizszych, przyjzyj sie teraz jego budowie a ich.
Wiem, dlatego wstawiłem po tym zdaniu takiego: " " emotikona.
Widać, że kolesie się przestraszyli i woleli dostać po kilka strzałów w mordę niż się stawiać i być może dostać jeszcze mocniej.
CzarleeSheen napisał/a:
Ale jak się dobrze pizga.
sorry jak mi ktos by ryj nastawiał, się nie bronił i mnie przy okazji wkur... to też bym się dobrze pizgał ;p
wina jest po obustronach, jedni i drudzy nie mają mózgów
Biskup napisał/a:
Jestem tylko ciekaw czy mu czymś podpadli czy sobie urządził takie małe mordobicie dla zabawy... wygląda raczej na to drugie
może emopizdy zajęły drechom miejscówę...
___
w sumie miałbym bekę, jakby ich psy przypały... to by się nazywało "mieć ciastko i zjeść ciastko"
Zjebany Ruski dres - cwaniaczek
Ciekawe czy poszedł by tak cwaniakować na jakąś siłownie - wyżył siena paru słabeuszach i się chwali a kto go popiera moim zdaniem jest zjebany
Co w tym fajnego ze bije sie słabszych kolesi?
Pewnie filmowało to paru sterydów jemu podobnych - bezmózgi
Ciekawe czy poszedł by tak cwaniakować na jakąś siłownie - wyżył siena paru słabeuszach i się chwali a kto go popiera moim zdaniem jest zjebany
Co w tym fajnego ze bije sie słabszych kolesi?
Pewnie filmowało to paru sterydów jemu podobnych - bezmózgi
Jeżeli miałby iść cwaniakować na jakąś siłownię i faktycznie jest zapaśnikiem albo innym grapplingowcem to na siłowni zrobiłby prawdopodobnie to samo. Chyba, że tam by był też ktoś kto trenuje jakiś sport walki a nie tylko siłownię.
Logiczne że nie poszedłby cwaniakować na siłownie albo gdzieś gdzie ludzie trenują sporty walki bo by dostał wpierdol i nie miałby się czy chwalić Najłatwiej jest przywalić jakiemuś mieczkowi w gębe i się chwalić
Rosja, nic dodac, nic ując
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów