📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Satan napisał/a:
założę się, że za kamerą stoi jeszcze 5 takich dresów. To się nie bronili, lepiej wpierdol od jednego po trochu, niż od pięciu.
a ja wolał bym już dostać solidny wpierdol, ale się postawić i nie zachowywać się jak cipa...
dokladnie, morda nie szklanka . a bycie pizda boli bardziej niz spuchniete oczy
marcin_ ale pierdolisz,nikt nie sciga emo w rosji chyba ze wlasnie dresy. a kto pochwala takie akcje musi byc totalnym bezmozgiem albo nigdy wpierdolu nie dostal. i to nie wazne czy emo czy chudy czy bury. ja chodze na silke pare lat i jestem raczej atletycznie zbudowany,a jakies pol roku temu jak stalem pod barem i gadalem przez telefon, jakis typ tak mi jebnal ze jednym ciosem zlamal mi kosc jarzmowa,a jak lezalem polprzytomny to mnie okradl z kasy i telefonu(tak o,bez powodu,). pol roku widzialem podwojnie. takze jak ktos cwiczy se sztuki walki to niech z tym zostanie na ringu, a takich debili jak ara z filmiku albo tych komu sie podobaja takie akcje powinni trzymac w karcerach.
react0r napisał/a:
takze jak ktos cwiczy se sztuki walki to niech z tym zostanie na ringu
Prawidłowe rozumowanie
react0r napisał/a:
marcin_ ale pierdolisz,nikt nie sciga emo w rosji chyba ze wlasnie dresy.
tu się mylisz. emo jest tam prawnie zabronione, bo wzrósł odsetek samobójstw :|. kiedyś czytałam na jakimś portalu informacyjnym. i nie było to prima aprilis.
Gamba napisał/a:
myślałem że jehowy unikają przemocya ja wolał bym już dostać solidny wpierdol, ale się postawić i nie zachowywać się jak cipa...
filmik prawie jak wrestling
fajnie zgrani są, żaden się nie wstawił za drugim...
i chocby nawet za to należał im się wpierdol
bzdura bogna,wiem co mowie bo bywalem w rosji. jak niby maja zabronic?nie wolno nosic trampek i grzywek?wez sie zastanow.
react0r napisał/a:
bzdura bogna,wiem co mowie bo bywalem w rosji. jak niby maja zabronic?nie wolno nosic trampek i grzywek?wez sie zastanow.
mówię, co czytałam. mogą, zabronić noszenia grzywek i trampek, czemu nie? a bywanie w Rosji niekoniecznie predestynuje Cię do bycia znawcą, 'weź się zastanów'.
i nie życzę sobie, żebyś pisał moje imię z małej litery.
emo sucks!
Co nie zmienia faktu,że koleś dobrze się pizga...Powiedzenie "i Herkules dupa gdy tamtych kupa" nie sprawdza się w przypadku emotek.
Tępe drechy. Wolę 10 000 emotikonów niż jednego zjeba w dresiku.
dobry drech to sparaliżowany drech
dobry drech to sparaliżowany drech
Jak ktoś się upodabnia do kobiety to zasłużenie wpierdol dostaje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów