📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
clio napisał/a:
czyli emo to babski styl? bo nie kminie teraz... ja myślałem że omo to takie podciepy co ciągle beczą i biadolą jak im źle, tną się żyletkami, no tacy troszke sadomaso są...Jak ktoś się upodabnia do kobiety to zasłużenie wpierdol dostaje.
Mi sie podobal tylko suples mu kiepsko wyszedl, bo mozna rzucic "bardziej krzywdzacego" a tak w ogole to bez sporow prosze, bo kazdy z nas kiedys dostal w pizde i kazdy z nas komus najebal, bo chcial:) wiec co kazdy z was jest glupim dresem i pizdowatym emo naraz?
a mi się podobało dresik przypakowany pokazał, że słabyszym naulicy ciężej
Gonzo8 napisał/a:
Mi sie podobal tylko suples mu kiepsko wyszedl
to Ci się podobał czy kiepsko wyszedł? :|
Ach te znaki interpunkcyjne...
strasznie potrafią namieszać, nie? a to jedna, mała, niepozorna kreseczka...
Szkoda ,że u mnie nie ma emopizd pokopałoby sie ... a tak to nudy nastały w życiu dresa
kurwa i za co ich pobił idiota ?:/
Za obydwoma subkulturami nie przepadam ,ale ewidentnie popieram dresa...."Emo to cioty"
Je*ać dresa... 100x wolałbym być emo niż poje*anym dresem, emo przynajmniej nic nikomu nie szkodzi, ani nic złego nie robi, a taki drech to tylko szkodzi. I osoby które piszą, że "najebywanie komuś za darmo jest fajne" to na prawdę mają coś z głową... to się leczy. Pozdro
Nieładnie bić słabszych, ale wtedy nie muszą dawać sobie na twarz sztucznego mejkapu przez jakiś czas, gdyż mają "naturalny".
hahahah kolo moze jest ekipa wsparcia spartaka i dobrze tam z nimi jedzie jak im zycie nie mile to maja chociaz powod od tamtej pory
Co za pieprzony dres ;/ ;/
Nienawidzę takich skur.wieli i frajerów. Dla mnie to on jest tu ciotą i on powinien po mordzie dostać, frajer jeden.
Wy twierdzicie, że dobrze bije ? Nie rozśmieszajcie mnie. Każdy tępy idiota potrafi podejść i kogoś kopnąć jak siedzi albo je.bnąc mu lepę w twarz. Nawet takie "rzuty" jak wykonuje są banalnie proste.
Nienawidzę takich skur.wieli i frajerów. Dla mnie to on jest tu ciotą i on powinien po mordzie dostać, frajer jeden.
Wy twierdzicie, że dobrze bije ? Nie rozśmieszajcie mnie. Każdy tępy idiota potrafi podejść i kogoś kopnąć jak siedzi albo je.bnąc mu lepę w twarz. Nawet takie "rzuty" jak wykonuje są banalnie proste.
Nourgab jesteś emotikonem?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów