Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@motylekwbrzuchu
Pojebaly ci się symbole, ani w tym logiki, ani sensu.
Ha ha, wiedziałem, że jakiś lewaczek się zesra
Właśnie tak to wygląda, uprali ci łeb i dlatego teraz taki jesteś.
Niech ktoś wytłumaczy skąd biorą się te debile
Połączenie plemnika z komórką jajową
Tam 30 lat wstecz też na pewno powiedzieliby tak samo
Ta? a widziałeś co się działo w okolicach protestow kobiet? Pamiętam jak stałem autem na rondzie przed arkadią bo banda gejow i feministek i jakichś pojebów z transparentami zablokowała drogi wyjazdowe. W dwóch pierwszych autach które próbowały przejechać wyrwali lusterka a potem jakiś debil wyrwał znak drogowy i zaczal nim straszyc. Ja ze strachu przed utratą lusterka otworzyłem w aucie batona 70cm.
Nikt nic nie robił, a policja stała nieopodal i tylko się patrzyła. Całe to show było sowicie opłacane
Ta? a widziałeś co się działo w okolicach protestow kobiet? Pamiętam jak stałem autem na rondzie przed arkadią bo banda gejow i feministek i jakichś pojebów z transparentami zablokowała drogi wyjazdowe. W dwóch pierwszych autach które próbowały przejechać wyrwali lusterka a potem jakiś debil wyrwał znak drogowy i zaczal nim straszyc. Ja ze strachu przed utratą lusterka otworzyłem w aucie batona 70cm.
Nikt nic nie robił, a policja stała nieopodal i tylko się patrzyła. Całe to show było sowicie opłacane
Policja nie mogła stać obok bo wszyscy byli pod domem katakana
*karakana
tak sobie rozkminiałem że fajnie by było jakby ktoś ich potraktował gazem pieprzowym w momencie jakby sobie przykleili łapy do ulicy
Dzięki za inspirację. Łap piwo a ja dopisuje do listy zakupów puszeczke aerozolu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów