Czyli kolejna produkcja szalonego Japończyka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Myślałem, że tylko w moim Passacie się pas zacinał, ale widać wszystkie tak mają
ps.
Tak wiem, że ma się blokować, ale teraz mam inny samochód i można się dość szybko zapiąć bez haczenia
ps.
Tak wiem, że ma się blokować, ale teraz mam inny samochód i można się dość szybko zapiąć bez haczenia
Gta 6 ? wow kiedy wychodzi ?
@alkers
dziwne jakby wypierdolili go z pędzącego samochodu pozdr. ;D
dziwne jakby wypierdolili go z pędzącego samochodu pozdr. ;D
alkers napisał/a:
w 1:15 ma na liczniku 0km/h FAKE !
Nie kurwa fejk tylko to jest wersja beta jeszcze.
gość się potrafi odepchnąć na prędkość ~100km/h, szacun
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów".- Stanisław Lem
najpierw zapina pas a pozniej zadupia na rolkach trzymajac sie rozpedzonego samochodu
KONSEKWENTNIE !
KONSEKWENTNIE !
mnie ciekawi jak on kurwa pedaly w rolkach obslugiwal
Wong to raczej chińskie nazwisko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów