📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Na tym 2gim filmiku to więcej photoshopa niż na 100 zdjęciach fotomodelek.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
poziom sprawdzany telefonem, nie jestem ekspertem więc mnie oświećcie - czy to działa?
Jesteście normalni?
kiedy projekt wymaga unikatowego samochodu w lokalizacji, która nie jest możliwa pracuję się z tym co się ma. Nie dziwi tu nic użycie Photoshopa.
Do zainteresowanych tematem. Wartymi zobaczenia są też GF Williams, Matt Magnimo, Webb Bland, Roman Lavrov i Harnimann. To głównie oni tworzą wszystkie reklamy samochodów które widzimy na codzień.
kiedy projekt wymaga unikatowego samochodu w lokalizacji, która nie jest możliwa pracuję się z tym co się ma. Nie dziwi tu nic użycie Photoshopa.
Do zainteresowanych tematem. Wartymi zobaczenia są też GF Williams, Matt Magnimo, Webb Bland, Roman Lavrov i Harnimann. To głównie oni tworzą wszystkie reklamy samochodów które widzimy na codzień.
piwo za gas monkey, a co mi tam, nie zbiednieje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów