Szkoda że tacy ludzie jak Ty też się "nie zmieniają"... Dziecinne zachowanie
Równie dobrze mogę wyklinać że poszczególne gatunki są "Ch*jowe" tylko dlatego że nie jest to mój gust, że nienawidzę jak drą ryja do mikrofonu z czego nic nie da rady praktycznie zrozumieć i jest to najgorsza muzyka itd...
I co mi to da ? Nic... Dlaczego? Bo każdy ma Swój odrębny styl, który go rusza i sprawia ciarki na plecach! Ludzie którzy mówią że "to i to jest zjebane" tylko dlatego bo tego nie lubią, pokazują tym swój własny niski poziom... Jak Ci się nie podoba to nie trzeba pisać odrazu że jest to zjebane itp. Wystarczy napisać że Ci się to nie podoba i nie jest to muzyka którą słuchasz więc zostawiasz to dla innych. Lepiej na tym wyjdziesz, a po drugie ludzie będę patrzeć mooże na Ciebie z większym szacunkiem, bo na razie gimbusy Cię doganiają.
I dla Pana nie ma piwa... Zostań abstynentem lepiej
Jestem abstynentem
Wylej 3 krople niebieski i 2 zielone, następnie dodaj do 2 niebieskiej i 1 zielonej czerwoną tak aby utworzyć mostek......
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów