📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
nie wiem o co chodzi, widzę typa i zwierze, zaraz po tym zapinał je zapewne
Dubstep owszem ale dlaczego hardstyle ?
Jedyna prawda na temat Hardstyle'u to taka, że leży obok Hardcore'u na Półce Zajebistości
czy tylko ja widzę - taką zależność, że większość osób które słucha rocka metalu i innej "prawdziwej muzyki" gnoi muzykę elektroniczną tylko za to, żę jest ona muzyka elektroniczną? Za to, że może powstawać bez użycia prawdziwych instrumentów i hordy ludzi, że może ją tworzyć jeden człowiek, że nie zawsze w tym konkretnym gatunku muzyki chodzi o jakiś większy przekaz - tylko po prostu o zabawę ? ja jestem tolerancyjny słucham wszystkiego co mi się podoba nie zamykam się na konkretne gatunki. (ale jednocześnie skłamałbym gdybym powiedział, że moim ulubionym nie jest Hardstyle.)
a reszcie ludziom nietolerancyjnym mowie CHUJ WAM W DUPALA, bo mogę tak samo jak i oni.
a reszcie ludziom nietolerancyjnym mowie CHUJ WAM W DUPALA, bo mogę tak samo jak i oni.
Ludzie słuchający ,,tru" muzyki tylko metal rock i tak dalej mają chyba jakieś kompleksy, epatują wszędzie gdzie się tylko da tym czego słuchają i pierdolą dookoła dlaczego ich muzyka jest lepsiejsza, a dlaczego tamta jest chujowsza ;/ macie kurwa podejście dzieci z podstawówki. Kazdy słucha tego co mu się podoba, i napierdalanie na jakikolwiek gatunek muzyczny sugeruje właściwie, że nie możecie wypowiadać się rzeczowo na temat muzyki bo jesteście zamknięci na jeden gatunek, czyli chuja się znacie
Po prostu większość ludzi to ignoranci którzy usłyszeli jeden utwór z gatunku muzyki i już napierdalają, że cały ów gatunek to chujnia z grzybnią. Ja również jak kolega wyżej, Toran45, słucham wszystkiego po trochu, choć wolę gitarę w tle
Coś dla "hejtów" dubstep'u:
Dr. Dre - The Next Episode ft. Snoop Dogg, Kurupt, Nate Dogg (Hedegaard Remix)
Moim zdaniem w tym utworze jest dobry.
Coś dla "hejtów" dubstep'u:
Dr. Dre - The Next Episode ft. Snoop Dogg, Kurupt, Nate Dogg (Hedegaard Remix)
Moim zdaniem w tym utworze jest dobry.
Do wszystkich pojebanych znawców muzyki... HH to zjebany Hardstyle a nie DubStep... się kuźwa nauczcie rozróżniać prędkość bitu.DubStep cechuje się zupełnie inną kompozycją dźwiękową i w ciul różni się od hardstylu. Pozdrawiam i odsyłam do gogli jeśli nie wierzycie
nie wiem dlaczego to gówno znalazło się na głównej, ale jeśli już jest to dla hejterów film którego ten miał być parodią:
Naprawde nie rozumiem waszego hejtowania odmiennych od waszego stylów muzyki, ja się dobrze wczoraj na Sonisphere bawiłem przy Metalice i Black Label Society a w Lipcu jade bawić się na Tomorrowland 2012
Bo ludzie tutaj (szczególnie ci od "tru" muzyki jak rock) od zawsze są strasznie ograniczeni, sam powiem szczerze, że wole elektroniczną muzykę bo bardziej mi się podoba ale chociażby teraz leci u mnie Nickelback po kolei Lullaby / When We Stand Together czy też How you remind me i słucham tego co mi się podoba
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów