📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Katie napisał/a:
Wolę żyć w większości religijnej gdzie co najwyżej będą święcili wodę zasuszonymi szczątkami ludzkimi, niż gdzie małym chłopcom ssie się krwawiące penisy albo kamieniuje ludzi bo żyją w inny sposób niż większość.
Dlaczego przytaczasz jedynie przykłady zjeb..nego światopoglądu? Z Twojej wypowiedzi wynika, że każdy musi wybrać pomiędzy byciem takim czy większym kretynem, a to nie prawda. Są jeszcze ludzie, którzy żyją normalnie. Nic nie ssą i nie piją wody, w której moczono fragmenty szczątków martwych ludzi. Jeżeli Ty to wolisz, to wiedz, że coś jest nie tak.
A więc tak wyglądał św. Stanisław Kostka...
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
to nie religia, stare prl'owskie przyzwyczajenia, bo moze zabraknac.
Katie napisał/a:
Wielki wrzask bo kapłan użył fragmentu relikwii do poświęcenia wody. Abstrakcja jak to abstrakcja, nie ma co się przypierdalać jeśli nikomu nie dzieje się krzywda. Wolę żyć w większości religijnej gdzie co najwyżej będą święcili wodę zasuszonymi szczątkami ludzkimi, niż gdzie małym chłopcom ssie się krwawiące penisy albo kamieniuje ludzi bo żyją w inny sposób niż większość.
A co jeśli powiem ci, że można żyć bez żadnej religii?
Czy to nie rozpierdala ci czaszki?
A co jeśli powiem ci, że można żyć bez żadnej religii?
Czy to nie rozpierdala ci czaszki?
mi tam bardziej rozpierdala fakt, że napisał to gość o nicku podpierdolonym od azjatyckiego Boga
homeopatia tak
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów