📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ja pierdole jaka dzicz! zupełnie jak KOD-czkodany jak kaczora zobaczą.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Co religia robi ludziom w głowach.
Wielki wrzask bo kapłan użył fragmentu relikwii do poświęcenia wody. Abstrakcja jak to abstrakcja, nie ma co się przypierdalać jeśli nikomu nie dzieje się krzywda. Wolę żyć w większości religijnej gdzie co najwyżej będą święcili wodę zasuszonymi szczątkami ludzkimi, niż gdzie małym chłopcom ssie się krwawiące penisy albo kamieniuje ludzi bo żyją w inny sposób niż większość.
Cytat:
Nie będziesz miał bogów innych oprócz Mnie.
Nie uczynisz sobie posągu ani żadnego obrazu tego, co jest na niebie wysoko albo na ziemi nisko, lub w wodzie poniżej ziemi.
Nie będziesz oddawał im pokłonu ani służył...
Taki Rosół na zimnych nóżkach.
I powiedzcie mi, że wierzący są normalni. Dorośli kurwa ludzie rzucają się na rosół z suszonej ludzkiej nogi...
Serio trzeba mieć inteligencję upośledzonego szympansa, żeby wierzyć w takie absurdy.
-Ernest Hemingway
Serio trzeba mieć inteligencję upośledzonego szympansa, żeby wierzyć w takie absurdy.
ja pierdole mamy samochody, komputery, smartfony, latamy w kosmos w kilka godzin jesteśmy w stanie być na przeciwległym miejscu na ziemi, a ten kurwa suche kopytko obmywa i ludzie w takie banialuki wierzą. Toć właściciel tej syry był takim samym zlepkiem komórek jak każdy z nas.
Katie napisał/a:
Wielki wrzask bo kapłan użył fragmentu relikwii do poświęcenia wody. Abstrakcja jak to abstrakcja, nie ma co się przypierdalać jeśli nikomu nie dzieje się krzywda. Wolę żyć w większości religijnej gdzie co najwyżej będą święcili wodę zasuszonymi szczątkami ludzkimi, niż gdzie małym chłopcom ssie się krwawiące penisy albo kamieniuje ludzi bo żyją w inny sposób niż większość.
jasne, ale wyobraz sobie ze Ty wychodzisz na ulice z czyjas noga. od razu by Cie zamkneli za bezczeszczenie zwlok...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów