📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Z szamba na głównej wyłoniło się w końcu coś zabawnego
Nawet nieźle im wyszedł ten "Amazing Grace" pod koniec. Czyżby dubstep był uleczalny?
Sad but true
hahaha ale kurwa młoty z was jebani cwele widzę że czas zacząć wyśmiewać wasze pierdolone wieśniackie z stodoły disco polo
poyebany napisał/a:
a wy chyba nie chcecie wiedzieć jak powstałą tępa nirvana i inne blak sabathy totalne ścierwo nie muzyka, ja dubstep tworzę.
Powiedziałbym co o tobie sądzę, ale zdaje się że twój nick zrobił to za mnie
@2x up
To smutne. Wyczuwam wjazd na ambicję. Temu panu up już podziękujemy.
@Down
Tak, to do kolegi nad Tobą. Wciąłeś mi się z postem xD
To smutne. Wyczuwam wjazd na ambicję. Temu panu up już podziękujemy.
@Down
Tak, to do kolegi nad Tobą. Wciąłeś mi się z postem xD
@up, To do mnie tak? A to niby dlaczego? Skoro on wyraził swoją "opinię", to ja nie mogę?
edit Aha, to do kolegi wyżej
edit Aha, to do kolegi wyżej
divx94 napisał/a:
hahaha ale kurwa młoty z was jebani cwele widzę że czas zacząć wyśmiewać wasze pierdolone wieśniackie z stodoły disco polo
sie od disco polo odpierdol, na codzien nie slucham ale nie wyobrażam sobie jakiejkolwiek imprezy bez takiej muzyki... ;x
Filmik naprawdę poprawił mi humor, japa się uśmiała
Butthurt przy dubstepie zawsze na propsie. Beka z Polaczków grana zawsze! Słuchaj szmato jedna z drugą czego chcesz. Czemu kurwa wciąż ingerujecie w czyjeś gusta. Jeżeli nie lubisz dubstepu to spierdalaj słuchać czego tam chcesz, jebie mnie to, ale nie Polaczek jebany, zawistny i złośliwy musi pozostawić jakąś wypocinę pełną nienawiści i niechęci, bo inaczej by nie był sobą. Szkoda, że Hitler nie wyjebał 90% naszego narodu. Może te zjebane geny by teraz w atmosferze wspólnie z żydowskimi fruwały.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów