📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Prawdziwa sztuka rodzi się w bólu i oklapłych dupach
Skromność, umiłowanie ładu i porządku, życie w zgodzie z naturą i potrzebami fizjologicznymi - na załączonym obrazku widzimy wzór parenetyczny samicy smolucha. Wymieniłem tylko kilka cech, którymi powinna się kierować czarna szmata aby znaleźć uznanie w oczach samca spod flagi BLM, nie jestem bowiem w stanie określić naprędce wszystkich wynaturzeń, którym hołdują człekopodobni .... wybaczcie.
Czy tylko ja czekałem aż ktoś podbiegnie i zajebie małpie kopa w zad.
Ryju1983 napisał/a:
Czy tylko ja czekałem aż ktoś podbiegnie i zajebie małpie kopa w zad.
nie można, to byłby rasizm
W cywilizowanym kraju żeby wytrzeć gówno po sraniu używa się papieru toaletowego....
Przecież ostatecznie można iść w jebane krzaki, żeby ktoś nie zrzygał się patrząc na walory tej spruchniałej małpy, ale kałoskórzy na każdym kroku muszą udowodniać, że ich miejsce jest w zoo albo w łańcuchach na polu bawełny. Tfu.
TrzyDwaJeden napisał/a:
W cywilizowanym kraju żeby wytrzeć gówno po sraniu używa się papieru toaletowego....
Papieru powiadasz.. jak sie niebawem za to wezma pokojowcy ku zieleni aka Greenpeace - to bez bidetu w toalecie, bedziesz miec ka(ka)owo kkk
TrzyDwaJeden napisał/a:
W cywilizowanym kraju wyciera się dupę, a w zasadzie odbyt. Gówna nie wyciera się tylko spuszcza w kanalizacji. Za to w najczystszych krajach na świecie - czyli w arabskich oraz większości pozostałych muzułmańskich dupę nie tylko się wyciera ale także myje po kazdej wizycie w sralni. Nawet w publicznej. Ale to dla średnio domytego wszechpolaka za ciężkie do przełknięcia
Skromność, umiłowanie ładu i porządku, życie w zgodzie z naturą i potrzebami fizjologicznymi - na załączonym obrazku widzimy wzór parenetyczny samicy smolucha. Wymieniłem tylko kilka cech, którymi powinna się kierować czarna szmata aby znaleźć uznanie w oczach samca spod flagi BLM, nie jestem bowiem w stanie określić naprędce wszystkich wynaturzeń, którym hołdują człekopodobni .... wybaczcie.
Samica pewnie w rui, to oddawała mocz z feromonami aby zostawić ślad zapachowy w celu zwabienia samca do pokrycia. Pan samiec zapłodni, a potem znowu wróci na utarte szlaki swojego terytorium, a pani samica będzie wychowywać potomstwo wspomagając się socjalem. Amen.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów