Zdanie na ten temat pozostawiam Wam.
wszystkie najwieksze korporacje, media, banki naleza do grupy <100 osob. najbogatsi z nich rothschildowie juz 200 lat temu finansowali obie strony wojny napoleonskiej, 200 lat pozniej finansowali obie strony wojny z terroryzmem;) wspierali powstanie panstwa izrael, a teraz wspieraja ekspansje panstwa izrael. potrzebuja zeby ludzie w islamistach widzieli kozojebcow i jebany niecywilizowany brud, bo inaczej nie mogliby robic "misji pokojowych" w syrii, afganistanie, iraku itd a multikulturalizm jest wprowadzany przez taie ugrupowania jak grupa bilderberga czy komisja trojstronna gdzie sie najbardziej wplywowi i najbogatsi spotykaja. a skoro nwo to temat zastepczy to w takim razie george bush, barack obama i wielu innych wplywowych ludzi sa agentami arabskimi, bo o tym mowili.
a dowodem na to, ze jestesmy rzadzenie przez waska grupe bankierow jest fakt, ze wszystkie "cywilizowane" kraje swiata sa zadluzone na pojebane sumy pieniedzy i nikt oficjalnie nie widzi w tym nic zlego, a podatki wciaz rosna i to zadnemu normalnemu przedsiebiorcy nei jest na reke chyba, ze ma w tym swoje zyski. wszystkie czesci gospodarki sa powoli monopolizowane, a to przez zakazy posiadania, a to przez licencje, czy inne rzadowe pozwolenia. a wielkie korporacje wykupuja stale mniejsze przedsiebiorstwa. ponad 100 lat temu jak mielismy kapitalizm to lewactwo jebane plakalo ze korporacje przejmuja monopole, a teraz robia to przy uzyciu naszych wspolnych pieniedzy publicznych i jest wszystko w porzadku.(najlepsze jest to, ze lewactwo zostalo rozreklamowane przez tych naj najbogatszych korporacjonistow, bo w takim systemie rzad podejmuje wiecej zmian i bardziej interweniuje w gospodarke i dzieki temu mozna bardziej zmonopolizowac sobie rynek. a to wszystko pod pretekstem walki z monopolistami;))
w taki sposob sie tworzy model swiata - robisz co ci kazemy, to dostaniesz posade kierownika i niezle place(znaczy przecietne, ale na tle reszty i tak dobre). nie bedziesz chcial robic co chcemy to zdechniesz, bo nie bedziesz mial jak zarobic na chleb
Tak naprawdę to boję się nie tej strasznej osoby, która od dwudziestu lat stoi za moim krzesłem, lecz jej głosu. Nie jej słów przecież, a tonu, nieludzkiego, potwornie nieartykułowanego.______________
Najpierw cię ignorują.______________
Dzięki intronizacji Jezusa na Króla Polski znajdujemy się teraz oficjalnie pod żydowskim zarządem powierniczym.@up, a nie zauważyłeś, że księży omija kara? Może to o to chodzi, nie wpadłeś na to?
Ja nie wiem jak musi wyglądać wasze życie, skoro swoje problemy i niepowodzenia tłumaczycie wyimaginowanymi teoriami o NWO i o tym że wszystko jest kłamstwem.
Oczywiście trzeba by było cofnąć ludzkość do stanu dzikiego, pierwotnego (co i tak przez nich nastąpi) i pójść tak jak w starożytności w stronę duchową i odkryć znów prawdę, którą Oni wycofali z obiegu. Pozdrawiam