Zdanie na ten temat pozostawiam Wam.
Kozojebcy nadchodzą a wy się boicie, że jakiś bankier sobie zarobi...
kozojebcy to temat zastępczy jakbyś nie zauważył....
Ehh, powiem krótko - w gównie byłeś, gówno widziałeś. Przeczytałeś parę durnych artykułów na jakichś stronach o teoriach spiskowych, poznałeś parę nazwisk i myślisz że rozpracowałeś wszechświat.
A najsmutniejsze jest w tym to, że masz 26 lat. Zamiast zająć się czymś pożytecznym, popracować nad sobą, zająć się hobby czy po prostu żyć, ty, zapewne tak jak ktoś wcześniej wspomniał, obwiniasz układ 100 osób za swoje niepowodzenia.
W historii było wielu "oświeconych". Jakimś dziwnym przypadkiem, wszyscy ci którzy najgłośniej krzyczeli iż to tylko oni są najmądrzejsi i poznali jedyną prawdę, okazywali się największymi bałwanami.
Ale cóż nie mogę od ciebie wymagać chyba aż tak wiele.
PS. Tak, wiem, zaraz usłyszę że mam wyprany mózg, wpadłem w ich sidła, myślę jak ONI chcą, a nawet na pewno jestem ich tajnym agentem wysłanym na sadistica aby wyśmiewać tych którzy znają prawdę
@lapps, nie za stary na bajki jesteś? Wspierali Napoleona? Podaj źródło. Wspierali wojny? Hitlera też? Tego samego Hitlera, który wydał rozkaz utylizacji wszystkich rothschilldów w niemczech? I nawet jednego złapali? Pewnie powiesz mi, że poświęcili jednego z rodziny, żeby nie wzbudzać podejrzeń. A, że wspierali Izrael. Polska emigracja po powstaniu listopadowym też wspierała podbudowę Polski i co myślisz, że ruscy nie wyzywali ich od spiskowców, terrorystów i pieniaczy? A z misjami pokojowymi ameryki nie odkryłeś... Wszyscy o tym wiedzą i mają to w dupie, bo lepiej, żeby wojna była tam niż ciapate u nas.
A z tymi kierownikami, to naprawdę musisz mieć wielki żal do kogoś
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz
A ty gdzie wyczytałeś o całym NWO... oo, czekaj... w necie, tak? Oh ty hipokryciku pierdolony
A ja powiem że NWO to temat zastępczy dla islamizu. Udowodnij mi że nie