8-letnia dziewczynka, która dzwoni do firmy zajmującej się wyburzaniem budynków z prośbą, aby pozbyli się jej szkoły.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
ja to głównie dzwoniłem do osób prywatnych... najbardziej mi się podobało gdy znalazłem w książce tele. kolesia o nazwisku Wylał:
-dzieńdobry czy to pan Wylał?
-tak to ja
-no to prosze powycierać
-dzieńdobry czy to pan Wylał?
-tak to ja
-no to prosze powycierać
Nie ma to jak sadystyczny humor , Aż brzuch mnie rozbolał ;D
Ostro. Ja w jej wieku miałem odwagę tylko dzwonić po domofonach i rzucać śnieżkami w przejeżdzające auta w zimie(do czasu aż mnie opierdolili).
e tam. nasze dzieci są lepsze, mają telefony, którymi mogą nagrać srającego kolegę.
Irlandia rulez xD
Skubana dobra jest.
Większość dorosłych przy pomocy komputera i słownika nie umiała by się tak dobrze wysłowić.
Większość dorosłych przy pomocy komputera i słownika nie umiała by się tak dobrze wysłowić.
zgłaszam ją na patronkę sadistica
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów