📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Brawo, wstawiłaś największe gówno że wszystkich gówien. Postawiłbym Ci krowi placek w nagrodę
Flodzia ma różne fazy jak widać, jak coś wstawi na harda , to porzygać się można a za jakiś czas w poczekalni totalny gniot jak ten wyżej. To chyba Panowie jednak jest kobieta, tylko baby mają takie zmienne fazy.
trytodie napisał/a:
Brawo, wstawiłaś największe gówno że wszystkich gówien. Postawiłbym Ci krowi placek w nagrodę
Nie zgodzę się, te dwa żarty na głownej o puchatku, słoniu i jedzeniu gówna są definitwynie niżej,
Mzimu napisał/a:
Flodzia, po tym co tu wrzacasz można zgadnąć, kiedy masz okres.
Chyba kiedy przestaje brać leki
takie cos to wstawiaj na portal spolecznosciowy Facebook a nie sadistic
Flodzia, nie przelogowałaś się na inny, konkurencyjny serwis, którego nazwy zgodnie z regulaminem nie wolno mi wymienić.
po prostu wstawia jak leci
To chyba Panowie jednak jest kobieta, tylko baby mają takie zmienne fazy.
VTEC też
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów