Kierowca próbował zawrócić i omyłkowo przypierdolił w prawidłowo jadący samochód
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Zabrać chujowi prawo jazdy bo ludzi zabija na drodze
Przecież na prawku uczyli że się włącza na 1 pas ruchu to się włączył od razu na 1 wleciał (tylko zapomniał z której strony się liczy) a tamten w sumie miał go przecież z prawej.
Na chuj używać lusterek, przecież to taki zbędny gadżet. Może sprzedał lusterka i kupił kamerkę
@up właśnie może zamiast w lusterka patrzył w kamerkę a tam była pusta droga
I jeszcze zostawił auto na środku drogi , niech ktoś jeszcze przypierdoli i zginie.....
0:23 po prawej stronie kolejny samochód wpada w niezły poślizg przez tego debila, który zostawił wrak na środku jezdni
Patrz w lusterka, idioci są wszędzie.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Ale k***a kretyn...
Ten co chciał zawrócić wymusił i ponosi winę ale ten w którego uderzył wolno nie jechał..
Przeciez takie zachowanie na drodze jest wbrew jakiemukolwiek kurwa rozsadkowi. Nie mowiac nawet o zdrowym rozsadku...
kkndkkndkknd napisał/a:
0:23 po prawej stronie kolejny samochód wpada w niezły poślizg przez tego debila, który zostawił wrak na środku jezdni
Od 0:19 filmik jest przyspieszony (popatrz na biegnących ludzi) i tamten samochód tylko omija szczątki tego rozbitego i to wygląda jak poślizg.
Chyba, że nie wyczułem ironii w komentarzu to nvm
A kierowca na filmie to prawko chyba kurwa w chipsach znalazł
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów