📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Velture napisał/a:
Po pierwsze zaczynamy od znalezienia wolnego miejsca parkingowego
Na tym parkingu było to wyjątkowo trudne zadanie
kilka lat temu miałem identyczna hondę
sprzedałem ją po tym jak rozbiłem się przez kota
honda dostrzeżenie zniszczona
odechciało mi się jeździć
sprzedałem ją po tym jak rozbiłem się przez kota
honda dostrzeżenie zniszczona
odechciało mi się jeździć
Diar napisał/a:
Pan motocyklista nie podołał temu zadaniu więc zaparkował obok jakiegokolwiek miejsca parkingowego.
I to jest skill,a nie zapierdalanie jak pojebany 300km\h w ruchu ulicznym.
kij z wami zabójcze motopizdy !!!
Szanuję każdego motocyklistę, który jedzie rozsądnie i z głową (nawet bez przestrzegania przepisów dotyczących prędkości), ale z głową.
Motopizdy jadące na krawędzi ryzyka olewam zimnym moczem.
Szanuję każdego motocyklistę, który jedzie rozsądnie i z głową (nawet bez przestrzegania przepisów dotyczących prędkości), ale z głową.
Motopizdy jadące na krawędzi ryzyka olewam zimnym moczem.
himen85 napisał/a:
kilka lat temu miałem identyczna hondę
Moze masz jeszcze cos ze swojej mlodosci/dziecinstwa, czym chcialbys sie podzielic z reszta ?
... a moze jedna nie, bo ruszyles wlasnie glowa i dotarlo do ciebie, ze tak na prawde chuj tu kogo obchodzi co miales, gdzie i po co ...
Diar napisał/a:
krzyks dawaj, pokaż nawet na pasie startowym lotniska jakie to łatwe
Jestem motocyklistą, lubię oglądać taki rzezy, ale to nie film na główną, nie rozjebał się, nie połamał w nic nie wjechał, pokazał fajny trick, który nie pasuje na tą stronę. Nienawidzę jak ktoś ma jakąś zajawkę i na siłę wciska to innym wszędzie gdzie się da.
@up chuj to kogo obchodzi, co lubisz a co nie. Nie podoba się przewiń w dół.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów