📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:10
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Uploader video okazał się zbyt skomplikowany?
U tej w białym bikini widać lekkie cameltoe
Szacun dla gościa za tą ripostę. Nie wiem komu to przeszkadza, przecież każdy lubi oglądać cycki. Każdy.
Łysy z Polski jest dobry
I tak się powinno traktować wszystkich urażonych tą reklamą "ludzi".
Gdzie te pedały? Są feministyczne wąty, ale pedałów nie ma.
Chamska i prymitywna reklama, ale dobrze odpowiedział bandzie cweli
Koleś mistrz
Zrobić filmik. Później wmówić ludziom, że są inni ludzie, którym to przeszkadza. Zrobić filmik-ripostę. Bardzo ładny plan = reklama, którą robię sam sobie w sprytny sposób.
To tak jak z polityką - sami zrobią syf, później wmówią ludziom, że ten syf trzeba zmyć, a oni (politycy) w tym pomogą. I pomagają, a ludzie są wdzięczni. Ale to wszystko było już dawno zaplanowane.
Trzeba wiedzieć tylko na czym to polega i samemu sobie odpowiedzieć na pytanie - czy to dobre czy nie? Z jednej strony (sztuczna) reklama... z drugiej mają swoich klientów/wyborców/itd. za debili, którzy nie potrafią sami myśleć.
To tak jak z polityką - sami zrobią syf, później wmówią ludziom, że ten syf trzeba zmyć, a oni (politycy) w tym pomogą. I pomagają, a ludzie są wdzięczni. Ale to wszystko było już dawno zaplanowane.
Trzeba wiedzieć tylko na czym to polega i samemu sobie odpowiedzieć na pytanie - czy to dobre czy nie? Z jednej strony (sztuczna) reklama... z drugiej mają swoich klientów/wyborców/itd. za debili, którzy nie potrafią sami myśleć.
DObry marketing : D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów